breaking news

Grootse filmpremière voor Conor McGregor: Notorious

November 1st, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Grootse filmpremière voor Conor McGregor: Notorious
MMA
0

Afgelopen augustus stonden Floyd Mayweather en Conor McGregor op het canvas van de T-Mobile Arena om te strijden voor de winst. Het grootse gevecht was razend populair en haalde het wereldwijde nieuws. Familie en vrienden kwamen bij elkaar in onder andere bioscopen, zalen en arena’s om getuigen te zijn van de strijd. Nu dit spektakel enkele tijd achter ons ligt, is het tijd voor het volgende hoofdstuk. Deze wordt gepresenteerd in de vorm van een documentaire over de aanloop naar het gevecht. Conor McGregor: Notorious maakt vanavond zijn debuut in Dublin, Ierland.

Wanneer dit bericht op woensdagavond gelezen wordt, is de kans groot dat de eerste publieke uitvoering nog in volle gang is. In de documentaire reis je mee in het leven van de Ierse superster Conor McGregor die zijn Mixed Martial Arts (MMA) handschoenen heeft ingeruild voor bokshandschoenen. De onderstaande foto’s zijn gemaakt op de rode loper:

Daarnaast heeft Conor McGregor zelf ook een bericht geschreven op zijn social media pagina:

Bekijk hier de trailer van Conor McGregor: Notorious.

In Nederland is het mogelijk om een exemplaar van de documentaire te bestellen. Echter zal deze pas opgestuurd worden op 17 januari 2018. De filmmakers raden je aan om een kijkje te nemen: “Featuring unprecedented access, never before seen moments and explosive fight footage, this is the ultimate behind-the-scenes look at a sporting icon and his spectacular rise from the bottom to the very top.”

Volg MMA DNA voor al het vechtsport nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.