breaking news

GRATIS: UFC Fight Night 134 Spel! 100 euro aan prijzen!

July 22nd, 2018 | by Redactie
GRATIS: UFC Fight Night 134 Spel! 100 euro aan prijzen!
MMA
0

In Hamburg vindt zondag om 16.30 uur de UFC Fight Night 134 plaats. Met als topaffiche Mauricio “Shogun” Rua tegen Anthony “Lionheart” Smith. Met het evenement in Duitsland komen er uiteraard veel Europeanen in actie. Zo ook de Nederlandse vechter Stefan Struve. “Skyscraper” staat op de main card en gaat de strijd aan met de Pool Marcin Tybura.

Een UFC Fight Night volgen wordt nog leuker wanneer je een eigen Fantasy team hebt.

Nieuwe en bestaande spelers kunnen dit nu gratis proberen tijdens UFC Fight Night 134. Je krijgt 43 miljoen euro budget om 7 MMA fighters te kiezen en scoor zoveel mogelijk punten gedurende de UFC Fight Night 134. De beste spelers kunnen rekenen op een Zweeler bonus waarmee je kunt deelnemen aan de betaalde spellen en zodoende mooie geldprijzen winnen.

Waarom mee doen aan een UFC Fight Night Spel?

• Je betrokkenheid bij het MMA zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 MMA-vechter, maar om 7 MMA-vechters die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de UFC Fight Night.
• Het spel is gratis en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de UFC Fight Night zorgen jouw MMA-vechters voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
• Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (100 euro aan prijzen)! Er zijn 14 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Het UFC Fight Night 134 (GRATIS) Spel zal gaan starten op zondag 22 juli 2018 om 16:30 uur.

Je krijgt 43 miljoen euro budget om 7 MMA fighters te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het UFC Fight Night 134 (GRATIS) Spel.

Er zijn 100 euro aan prijzen te verdienen, met een eerste prijs van 20 euro (14 prijzen in het algemeen klassement). Elke geregistreerde speler, krijgt 1 GRATIS team!

Klik hier om je meteen te registreren!

Comments are closed.