breaking news

GLORY komt naar de Johan Cruijff ArenA op 29 september

June 2nd, 2018 | by Redactie
GLORY komt naar de Johan Cruijff ArenA op 29 september
GLORY
0

GLORY Kickboxing komt op 29 september naar de Johan Cruijff ArenA voor een evenement. De promotie was al langer naar de mogelijkheden aan het kijken om daar een evenement te houden en heeft de knoop doorgehakt. Rico Verhoeven gaat het Main Event vechten. Hoewel iedereen er vanuit gaat dat hij dit tegen Badr Hari gaat doen is dit nog niet helemaal zeker.

De Johan Cruijff ArenA is al enkele keren het decor geweest voor een historische avond vechten. It’s Showtime organiseerde er in totaal 5 evenementen met historische gevechten van onder anderen Ramon Dekkers, Badr Hari, Semmy Schilt, Hesdy Gerges, Remy Bonjasky en Melvin Manhoef.

Ook GLORY wil de arena gaan vullen met topvechters. Rico Verhoeven vecht op het Main Event en alles wijst ernaar dat dit tegen Badr Hari gaat gebeuren. Echter is het de vraag of GLORY er met Badr uit kan komen. Hari vocht maar liefst 6 keer (3 winst, 3 verlies) in de ArenA en gesteund door zijn enorme fanbase zal het zonder twijfel een uitverkocht huis zijn.

Tevens maakte de promotie bekend dat ook Mohammed Jaraya en Murthel Groenhart op het evenement zullen vechten. De tegenstanders van beide heren zijn nog niet bekend.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.