breaking news

GLORY 52 aangepast: Wilnis en Belgaroui naar GLORY 53

March 16th, 2018 | by Stefan Van Erp
GLORY 52 aangepast: Wilnis en Belgaroui naar GLORY 53
GLORY
0

GLORY heeft een aanpassing in het schema van GLORY 52 toegepast. Het eerder aangekondigde Middleweight Tournament is geschrapt omdat Robert Thomas een hersenschudding heeft opgelopen in de training. Daarnaast zijn er een aantal gevechten van de SuperFight Series omgezet naar GLORY 52. Een overzicht van het evenement in Los Angeles: 

GLORY 52 Los Angeles

Het sterk bezette Middleweight Tournament dat plaats zou gaan vinden in Los Angeles is nu los van elkaar gekoppeld. Simon Marcus (47-4-2) blijft op het evenement. Hij gaat het nu opnemen tegen Zack Wells (4-0). Dit gevecht is het Co-Main Event geworden. Daarnaast zal er een Nederlandse clash plaatsvinden in Lille. Yousri Belgaroui (23-4) en Jason Wilnis (30-8-1) nemen het tegen elkaar op tijdens GLORY 53 op 12 mei aanstaande. Voormalig UFC vechter Chris Camozzi  (1-0) gaat het in zijn tweede gevecht opnemen tegen Mike Lemaire (19-5). Marat Grigorian zou aanvankelijk vechten tegen Stoyan Koprivlenski (9-1) om uit te gaan maken wie er voor de titel mag vechten. Grigorian is echter geblesseerd geraakt en Josh Jauncey (26-9) stapt nu in om tegen Koprivlenski te vechten.

GLORY SuperFight Series Los Angeles

Het Catchweight gevecht tussen Anissa Meksen en Ashley Nichols is verplaatst naar de SuperFight Series in Los Angeles. Daarnaast is er een partij toegevoegd tussen Paul Banasiak (5-2) en nieuwkomer Troy Jones. GLORY zal binnenkort nog een vierde partij toevoegen aan de SuperFight Series.

Check hier het schema van GLORY 52 en de SuperFight Series in Los Angeles:

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.