breaking news

GLORY 45: Live Verslag

September 30th, 2017 | by Stefan Van Erp
GLORY 45: Live Verslag
GLORY
0

MMA DNA is live aanwezig in de Sporthallen Zuid in Amsterdam voor GLORY 45. In deze post zullen wij het live verslag gaan verzorgen. Blijf regelmatig refreshen zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws bij GLORY 45! 

Undercard:

– Max van Gelder def. Brian Tweeboom via Unanimous Decision (30-27, 30-27, 30-27)
– Anil Cabri def. Brahim Boukerch via TKO (Equipement Faillure) Round 2 – 1:04
– Jakob Styben def. Mo Amine via Unanimous Decision (5X 30-27)
– Kevin van Heeckeren vs. Mike Sprangh eindigt in een Draw (5X 28-28)

GLORY Superfight Series:

Kevin Hessling vs. Stoyan Koprivlenski

Ronde 1: 
Beide heren schieten uit de startblokken met trappen over en weer. Hessling probeert in de clinch wat knieën uit te delen. In hoog tempo proberen beide vechters te combineren. Koprivlenski plaatst een aantal keer een harde legkick. Met een harde stoot door t midden lijkt Hessling te wankelen maar houdt vol en probeert op zijn beurt weer aan te vallen. Hij komt hier ook een aantal keer goed door.

Ronde 2:
Hessling probeert zijn goede einde van de eerste ronde een vervolg te geven en zoekt direct weer de aanval. Koprivlenski probeert te counteren maar het is Hessling die voornamelijk lijkt te scoren. Koprivlenski lijkt onder de indruk en beperkt zich voornamelijk tot verdedigen. Hessling lijkt wat vermoeid te raken en Koprivlenski probeert daarvan te profiteren. Vooralsnog zonder succes.

Ronde 3: 
Hessling zoekt direct weer de aanval. Koprivlenski probeert terug te knokken en heeft ditmaal wel een aantal keer succes. Een goed geplaatste highkick op het hoofd van Koprivlenski zet Hessling weer in zijn vooruit. Koprivlenski lijkt te wankelen als Hessling met een paar harde knieën doorkomt maar hij blijft op de been. Hessling blijft ondanks zijn vermoeidheid goed door combineren en Koprivlenski laat zien een ijzeren kin te hebben.

Officiële uitslag: Kevin Hessling wint via Unanimous Decision (5X 30-27)

Eyevan Danenberg vs. Wellington Uega

Ronde 1: 
Danenberg probeert zijn reach te vinden door een paar jabs te plaatsen. Uega probeert meer binnenin te komen en weet een paar keer te raken. Uega probeert t met een paar combinaties maar het is Danenberg die beter doorkomt met zijn combinaties. In de laatste 10 seconden komt Danenberg keihard door met links gevolgd door een goede combinatie die Uega naar het canvas brengt. 8 tellen.

Ronde 2:
Uega probeert direct druk te zetten maar Danenberg pareert op zijn beurt. Wederom met een harde linker weetr Danenberg Uega naar het canvast te brengen. twee maal 8 tellen. Uega weet nog overeind te komen maar Danenberg komt direct weer met een stortvloed aan stoten. wederom 8 tellen. Weer blijkt Uega over een sterke wil te beschikken en staat weer op. Echter was het al gedaan en wanneer de scheids weer liet vechten ging Uega weer neer na een harde combinatie. Dit was genoeg voor de TKO overwinning voor Danenberg.

Officiële uitslag: Eyevan Danenberg def. Wellington Uega via TKO Ronde 2 – 1:50

 

Tyjani Beztati vs. Yodkhunpon Sitmonchai

Ronde 1:
Beztati begint direct in hoog tempo en plaatst een paar goede combinaties. Sitmonchai beperkt zich voorlopig tot verdedigen. Beztati lijkt de controle te hebben over de rond en scoort meer in een verder afwachtende ronde.

Ronde 2:
Wederom houdt Beztati de controle en combineert er rustig op los. Sitmonchai probeert meer de aanval te zoeken en de combinaties over en weer worden wat wilder. Beztati komt met een bekeken directe rechtse door die Sitmonchai aan het wankelen brengt maar de bel brengt redding.

Ronde 3:
Sitmonchai probeert door te komen maar Beztati houd de controle met zijn afstand. Steeds weet hij door te komen met combinaties maar Sitmonchai countert ook gevaarlijk. Sitmonchai zoekt meer de aanval en lijkt ook een aantal keer te scoren. Tot het eind van de partij komt Beztati niet echt meer in de problemen.

Officiele uitsag: Tyjani Beztati wint via Unanimous Decision (5 X 30-27)

 

Zakaria Zouggary vs. Massaro Glunder

Officiele uitslag: Zakaria Zouggary def. Massaro Glunder via Unanimous Decision (29-28 4X 30-27)

 

Jason Wilnis vs. Yousri Belgaroui

Ronde 1:
Het publiek is duidelijk op de hand van Belgaroui die ook meteen druk zet. Met een goede combinatie met diverse knieën weer Belgaroui Wilnis aan het wankelen te brengen. Deze weet echter op de been te blijven maar moet zich beperken tot verdedigen.Wilnis heeft een snee boven zijn oog en Belgaroui blijft lustig met combinaties strooien. De scheids stopt de partij om te laten kijken naar de diepe snee boven het oog van Wilnis. Deze is te diep en de scheidsrechter kan niet anders dan de partij stoppen. Belgaroui mag nu voor de titel gaan vechten in december.

Officiële uitslag: Yousri Belgaroui wint via TKO (Doc Stoppage) Ronde 1 – 2:47

 

GLORY 45

Michael Duut vs. Dragos Zubco
(LHW Tournament Semi-Final A)

Ronde 1:
Duut zoekt direct de aanval en ook Zubco deinst niet terug. Duut komt door met een verwoestende linker opstoot en slaat Zubco tegen de grond die niet meer overeind komt. Duut staat later vanavond in de finale van het contender toernooi.

Officiele uitslag: Michael Duut wint via KO – Ronde 1 – 0:36

Imad Hadar vs. Manny Mancha
(LHW Tournament Semi-Final B)

Ronde 1:
Mancha probeert gelijk door te komen met een combinatie. Hadar kijkt goed en countert met een harde rechter waardoor Mancha naar het canvas gaat. Hadar brengt Mancha opnieuw aan het wankelen met een combinatie maar weet deze keer wel te blijven staan. Heerlijke combinaties van Hadar met een aantal snoeiharde knieën tegen het hoofd van Mancha die op zijn beurt wel blijft staan.

Ronde 2: 
Hadar komt wederom met een goede combinatie en voor Mancha zit er niets anders op dan overleven. Hadar zijn arm raakt uit de kom tijdens een combinatie. Erg onfortuinlijk gezien hij riant voorstond. Hij kan echter niet verder en Mancha wint via TKO.

Imad Mancha wint via TKO (blessure) Ronde 2 – 1:22

Hesdy Gerges vs. Mladen Brestovac

Ronde 1: 
Gerges zoekt direct het been van Brestovac met legkicks. deze probeert op zijn beurt naar het lichaam van van Gerges te trappen maar wordt geblokt. Gerges gaat op zoek naar de combinatie en trapt op het lichaam van Brestovac. Deze blokt de trap en komt eroverheen met een verwoestende headkick. Gerges gaat neer en komt niet meer overeind.

Offciele uitslag: Mladen Brestovac wint via KO (Headkick) Ronde 1 – 0:37

Michael Duut vs Manny Mancha
(LHW Tournament Final)

Ronde 1:
Duut zoekt gelijk de aanval. En met succes! Een korte combinatie van kiezelharde stoten brengen Mancha naar het canvas die daar niet meer vanaf gaat.

Offciele uitslag: Michael Duut wint via KO (punches) Ronde 1 – 0:12 en wint hiermee het Light Heavyweight Contender toernooi.

Robin van Roosmalen vs. Serhiy Adamchuk
FEATHERWEIGHT CHAMPIONSHIP

Ronde 1:
Adamchuk probeert zijn reach te vinden door een paar jabs te plaatsen. Van Roosmalen gaat voor de op zijn kenmerkende manier op jacht naar voren. Van Roosmalen probeert Adamchuk vast te zetten in de hoek. Adamchuk probeert op zijn beurt te counteren. Aan het eind van de ronde komt Adamchuk een keer goed door maar brengt van Roosmalen niet in de problemen

Ronde 2:
Van Roosmalen vecht direct weer naar voren maar Adamchuk weet ook te scoren via counters. Adamchuk probeert steeds vaker te clinchen met van Roosmalen maar heeft hier vooralsnog geen succes mee en krijgt ook een waarschuwing van de scheidsrechter. Van Roosmalen komt goed door met combinaties en lijkt steeds beter zijn ritme te vinden waardoor hij Adamchuk tot verdedigen dwingt.

Ronde 3:
Van Roosmalen begint de benen van Adamchuk te bewerken met legkicks. Adamchuk draait vooralsnog goed weg bij van Roosmalen maar de dreiging is constant daar. Adamchuk is een aantal keer dreigend met zijn kniw maar van Roosmalen lijkt er nog geen last van te hebben. Van Roosmalen komt een aantal keer goed door met combinaties en lijkt Adamchuk aan het wankelen te brengen. Deze blijft echter op de been en wuift de aanval weg. Adamchuk vind ook zijn ritme en probeert een aantal keer door te komen.

Ronde 4:
Adamchuk zoekt meer de aanval maar ook van Roosmalen stopt niet met naar voren vechten. Beide heren blijven het tempo hoog houden en proberen combinaties te maken. Het lijkt van Roosmalen te zijn die meer scoort.

Ronde 5:
Adamchuk gaat direct vol in de aanval en probeert van Roosmalen aan het wankelen te brengen met combinaties. Van Roosmalen verdedigt op zijn beurt goed en probeert de rollen weer om te draaien door zelf de aanval te zoeken. Het beste lijkt eraf bij beide vechters na vierenhalve ronde op hoog tempo gevochten te hebben. Adamchuk zoekt in de laatste halve minuut vol de aanval met een vliegende trap die mist gevolgd door een salvo aan stoten op de dekking van Roosmalen.

Officiële uitslag: Robin van Roosmalen wint via Unanimous Decision (3 X 48-47 2 X 49-46) en behoudt zijn Featherweight titel. 

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.