breaking news

GLORY 39 komt naar Brussel

February 3rd, 2017 | by Stefan Van Erp
GLORY 39 komt naar Brussel
GLORY
0

GLORY 39 slaat zijn vleugels uit in Brussel. Het evenement zal zijn op zaterdag 25 maart in de Vorst Nationaal.  Deze accommodatie heeft een capaciteit van ongeveer 12000 plaatsen. De organisatie hoopt deze te vullen door 2 titelgevechten op het programma te zetten.

Cedric Doumbé zal voor het eerst zijn Welterweight titel gaan verdedigen. Hij gaat dit doen tegen Yoann Kongolo. Deze twee heren zijn geen onbekenden van elkaar. In 2015 stonden zij tegenover elkaar in Lille tijdens GLORY 22. Kongolo pakte toen de winst via een Decision.

Sittichai gaat proberen voor de tweede keer zijn Lightweight titel binnenboord te houden. Deze keer zal de Fransman Dylan Salvador de tegenstander zijn. Voor Salvador wordt het zijn derde partij voor GLORY nadat hij tijdens GLORY 36 in Oberhausen het Lightweight contender toernooi won.

Naast deze twee titelgevechten staan er ook 2 Heavyweight gevechten en een Featherweight contender tournament. In de Heavyweight divisie zullen Jamal Ben Saddik en Jahfarr Wilnis tegenover elkaar staan. Ook komt Hesdy Gerges in actie. Hij zal het op gaan nemen tegen de Engelsman Chi Lewis Parry. Welke vechters deel gaan nemen aan het Featherweight tournament is nog niet bekend.

Check hier een korte promo van GLORY 39:

 

Comments are closed.