breaking news

Gerucht: MGM Grand reserveert 26 augustus voor Mayweather vs. McGregor

June 12th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Volgens de officiële agenda van de Nevada State Athletic Commission heeft de MGM Grand Garden Arena van Las Vegas, Nevada de datum 26 augustus geschreven in hun agenda. Het zou hier gaan om het mega gevecht tussen de bokser Floyd Mayweather en Conor McGregor. Voordat je vliegtickets en hotelovernachtingen gaat boeken wordt er nog wel aangeraden om te wachten op een officiële aankondiging. Eerder deze week vertelde Floyd dat hij zijn handschoenen van de wilgen heeft getrokken.

Las Vegas wordt gezien als de vechtsport hoofdstad van de wereld. Zo zijn de fans hier keer op keer getrakteerd op spectaculaire gevecht van atleten als Floyd Mayweather, Manny Pacquiao, Mike Tyson en Muhammad Ali.

Mike Tyson wint met Knock-out van Trevor Berbick in 1986, Las Vegas, Nevada:

Het grootste gevecht van de eeuw lijkt vorm te krijgen. De oud Featherweight en huidige Lightweight UFC kampioen Conor McGregor en de gestopte bokser Floyd Mayweather zouden beide een akkoord hebben gegeven voor een bokswedstrijd. Er zouden bedragen genoemd worden van 1 miljard Dollar. Beide vechters hebben ondertussen het groen licht van de commissie om bokswedstrijden te vechten in Las Vegas. Sinds Conor zijn winst tegen Eddie Alvarez focust hij zich alleen nog maar op het staande spel. Een bokswedstrijd tussen hem en Mayweather zou hoe dan ook moeten gebeuren.

Conor McGregor hint naar een grote aankondiging:

Houd MMA DNA in de gaten voor meer informatie over dit gevecht.

Comments are closed.