breaking news

Gerucht: Brian Ortega vs Zabit Magomedsharipov voor UFC 238 in Chicago

March 9th, 2019 | by Redactie
Gerucht: Brian Ortega vs Zabit Magomedsharipov voor UFC 238 in Chicago
UFC
0

In de wandelgangen wordt er gesproken over een Ultimate Fighting Championship (UFC) gevecht tussen de Amerikaanse Brian Ortega en Dagastaanse Zabit Magomedsharipov. De organisatie zou het gevecht willen realiseren tijdens UFC 238 dat op 8 juni georganiseerd gaat worden in het United Center van Chicago, Illinois.

Powered by Aiki Budo.

Zabit won op 2 maart op spectaculaire wijze van Jeremy Stephens. Hij ontving na een gevecht van 15 minuten de unanieme beslissing van de jury. Zijn hand ging omhoog met een score van 29-28, 29-28, 29-28. Daarmee verlengde hij zijn overwinningsreeks naar dertien.

Aan de andere kant zou de 28-jarige Brian Ortega te komen staan. Ortega vocht zijn laatste partij op 8 december tegen Max Holloway. Hij verloor hier met een technische knock-out in de vierde ronde.

UFC 238 wordt georganiseerd op 8 juni. Dit is slechts enkele dagen na de ramadan. Een maankalender waarin Zabit (net zoals collega Khabib) aan het vasten is. Mogelijk is dit een reden dat Zabit het gevecht niet accepteert en eventueel uitstelt naar een later evenement.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.