breaking news

Gerucht: Bellator MMA werkt aan ‘Rampage vs Silva 4’ in Brazilië

March 7th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Gerucht: Bellator MMA werkt aan ‘Rampage vs Silva 4’ in Brazilië
Bellator MMA
0

Mixed Martial Arts (MMA) fans krijgen binnenkort misschien een gevecht te zien tussen twee legendes van de sport. MMA Junkie meldt dat Bellator MMA werkt aan een historische vierde wedstrijd tussen Quinton ‘Rampage’ Jackson en ‘The Ax Murderer’ Wanderlei Silva. Het gevecht zou plaatsvinden in de Arena da Baixada in Curitiba, Brazilië.

Toen Scott Coker werd gevraagd naar zijn commentaar op het gevecht, zei de Bellator president dat hij niet zeker wist in welke gewichtsklasse het gevecht zou moeten plaatsvinden. Op basis van de recente gevechten van Rampage Jackson zou je kunnen aannemen dat het om een Catchweight of Heavyweight gevecht zou gaan. Coker wist nog niks te melden over een datum en locatie.

De rivaliteit tussen Silva en Jackson begon in 2003 bij de finale van de Pride Middleweight Grand Prix, toen Silva in de eerste ronde een technische knock-out scoorde met verschillende knietechnieken. Silva kreeg hem op dezelfde manier bijna een jaar later tijdens PRIDE 28 opnieuw neer, en ontving tijdens UFC 92 wraak.

Rampage Jackson en Wanderlei Silva zijn niet de eerste MMA legendes die op het canvas staat om te strijden voor de winst. Onder andere Royce Gracie, Ken Shamrock en Tito Ortiz waren hem voor. Of deze gevechten veel spectaculaire technieken en mooie momenten opgeleverd hebben, laten we in het midden.

Volg MMA DNA voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.