breaking news

Geen kniebeschadiging voor Gilbert Melendez

September 11th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Gilbert Melendez had een moeizame start in zijn gevecht tegen Jeremy Stephens tijdens UFC 215. Na de eerste ronde was zijn scheenbeen zo dik, dat het leek alsof zijn kuit aan de voorkant zat. Scheidsrechter Jerin Velel merkte deze blessure op en liet de dokter ernaar kijken. Na drie rondes heeft de jury Stephens aangewezen als winnaar ((30-26, 30-26, 30-25), en is het gevecht bekroond met de Fight of the Night bonus.

Gilbert Melendez ontving de low-kick van Jeremy Stephens:

In de rust kreeg Melendez ijs op zijn been. Hij vertelde het volgende tegen zijn hoek: “I think I’m done, bro”. Zijn hoek reageerde: “Hey, you’ve got five minutes. You can do any expletive thing for five minutes”.

De volgende dag…

Gelukkig heeft de oud Strikeforce kampioen geen beschadiging opgelopen in zijn knie. Melendez lijkt moeite te hebben met zijn gevechten in de wereldberoemde Octagon van de UFC. Sinds zijn debuut heeft hij slechts één partij gewonnen. Ook is Melendez in 2015 positief getest op illegale prestatiebevorderende middelen. Melendez kent nu een professioneel record van 22 om 7.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.