breaking news

Gecanceld Stockholm gevecht verplaatst naar New York

May 19th, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist wist Newsday journalist Mark La Monica te melden dat het gecancelde gevecht tussen Christian Colombo en Damian Grabowski nu staat ingepland voor UFC on FOX 25 in Uniondale, New York. Het Heavyweightgevecht zou in eerste instantie volgende week zondag plaatsvinden in Stockholm. Echter waren beide mannen geblesseerd. Nu zal het gevecht op 22 Juli 2017 plaatsvinden in de Verenigde Staten.

Christian Colombo (MMA 8-2-1/UFC 0-1-1) maakte in 2016 zijn UFC debuut. In Hamburg vocht hij tegen de Duitse Syriër Jarjis Danho. Door een punt aftrek vanwege een illegale handeling in de eerste ronde, eindigde het gevecht in een draw. Colombo vervolgde zijn UFC carrière echter snel. In November 2016 stond hij in Brazilië tegenover de Braziliaan Luis Henrique de Oliveira. De Braziliaan bleek uiteindelijk via Guillotine Choke Submission in de derde ronde te sterk waardoor de Deen Colombo nog altijd op zijn eerste UFC overwinning wacht.

De Pool Damian Grabowski (MMA 20-4/UFC 0-2) zal het opnemen tegen Colombo. Grabowski heeft op zijn zachtst gezegd nog niet al teveel succes behaald in de UFC. Grabowski maakte vorig jaar zijn debuut voor de organisatie tegen Derrick Lewis. Lewis won via TKO in de eerste ronde. Ook de tweede partij van Grabowski was alles behalve succesvol. De Pool verloor ditmaal na 14 seconden via KO van Anthony Hamilton. Begin dit jaar stond Grabowski gematcht tegen Viktor Pesta. Dit gevecht moest Grabowski in verband met een blessure afzeggen.

Comments are closed.