breaking news

Garry Tonon wint van Anthony Engelen en blijft ongeslagen

March 31st, 2019 | by Redactie
Garry Tonon wint van Anthony Engelen en blijft ongeslagen
ONE Championship
0

Afgelopen zondag 31 maart vocht Anthony Engelen zijn negende partij voor de Aziatische ONE Championship. Ditmaal stond hij op het canvas van de Ryogoku Kokugikan arena in Tokyo, Japan. Engelen vocht tegen de Amerikaanse Braziliaanse Jiu-Jitsu specialist Garry Tonon, hij verloor zijn partij in de eerste ronde.

Powered by Aiki Budo.

Beide vechters stonden vanuit de Featherweight divisie met een gewicht van 70.3 kilogram op het canvas om te strijden voor de winst. Tijdens de eerste ronde werkte de 27-jarige Tonon snel naar een takedown en wist vanaf hier zijn controle te bewaren. Uiteindelijk haalde de verschillende stoot, knie en elleboog technieken de scheidsrechter over om de partij te stoppen.

ONE A New Era is momenteel live en gratis te bekijken via de stream van ONE Championship. Naast Engelen vechten namen als Andy Souwer, Demetrious Johnson, Eddie Alvarez, Angela Lee en Aung La n Sang ook op de kaart.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.