breaking news

Free fights van Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor

September 24th, 2018 | by Redactie
Free fights van Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor
UFC
0

Speciaal voor UFC 229: Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor, heeft de Ultimate Fighting Championship verschillende ‘free fight’ gevechten geupload. MMA DNA zet deze gevechten op rij:

Powered by Aiki Budo.

Conor McGregor werd de eerste vechter in de geschiedenis van de promotie met twee titels in twee verschillende gewichtsklasse. Hij verloeg Eddie Alvarez tijdens UFC 205 met een spectaculaire Performance of the Night TKO. Bekijk het gevecht hier:

Tijdens UFC 205 vocht Khabib tegen Michael Johnson. Hij trakteerde het publiek in New York City op een schitterende Kimura submission. Bekijk het gevecht hier:

Conor McGregor maakte tijdens UFC 189 kennis met het UFC goud. Hij won hier de UFC Interim Featherweight titel na het verslaan van Chad Mendes in de tweede ronde:

Tijdens UFC 219 liet Khabib zien dat hij zich prima kon redden tegen een zeer sterke staande vechter. Hij verloeg Edson Barboza met een unanieme beslissing tijdens UFC 219 in Las Vegas, Nevada:

Dit is misschien wel het populairste gevecht in de geschiedenis van de promotie. Na het verliezen van Nate Diaz, wist Mcgregor de winst later recht te zetten:

Tijdens UFC on Fox: Werdum vs. Browne won Khabib van Rafael dos Anjos. Khabib domineerde de partij en wist de jury te overtuigen voor een anonieme beslissing.

Naast de bovenstaande video’s. zijn er nog veel meer free fights te vinden op de officiële kanalen van de UFC.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.