breaking news

Flyweight Kwartfinale Gerardo Fanny vs. Dzokhar Eskiev tijdens BYE 4 in Tolstoy-Yurt

September 19th, 2018 | by Redactie
Flyweight Kwartfinale Gerardo Fanny vs. Dzokhar Eskiev tijdens BYE 4 in Tolstoy-Yurt
Berkut Young Eagles
0

Gerardo Fanny plaatste zich in April van dit jaar voor de kwartfinale van het Berkut Young Eagles Flyweight toernooi via een overwinning in de tweede ronde tegen Ali Magomedov. De kwartfinale tegen Dzokhar Eskiev zou plaatsvinden eerder dit jaar in Juli. Echter in verband met problemen bij de ACB (Berkut Young Eagles valt onder de ACB organisatie) werden meerdere evenementen gecanceld waaronder ook het Berkut Young Eagles evenement. Nu zullen de kwartfinales alsnog plaatsvinden en wel op 13 Oktober 2018 in Tolstoy-Yurt, Tsjetsjenië, Rusland.

Gerardo Fanny (5-0) pakte via een Triangle Choke Submission in de eerste ronde de overwinning op het allereerste toernooi van de Berkut Young Eagles. De Berkut Young Eagles organisatie is een aftakking van de grote broer de ACB organisatie. De Young Eagles evenementen vielen tot voor kort gewoon onder de ACB naam, maar de organisatie heeft dat veranderd. Als je goed presteert binnen de Berkut Young Eagles toernooien kun je uiteindelijk een contract verdienen naar de ACB organisatie. Andersom geldt dat als je bij de ACB niet goed presteert dat je naar de Berkut Young Eagles wordt ”teruggezet”. De winnaar van het toernooi maakt dus grote kans op een contract bij de ACB organisatie.

https://www.instagram.com/p/Bn2ElPliGTt/?taken-by=lifeofgerardoo

Gerardo Fanny vs. Ali Magomedov

Fanny zal het nu gaan opnemen tegen Dzokhar Eskiev. Eskiev won zijn achtste finale partij na iets meer dan anderhalve minuut via TKO van Shakhpur Salaev. Eskiev heeft een record van 2-1.

Dzokhar Eskiev vs. Shakhpur Salaev

Bekijk hieronder de aankomende partijen van het Flyweight toernooi.
– Ruslan Cheuzh (1-0) vs. Batukhan Baisuev (2-1) (Kwartfinale A)
– Gerardo Fanny (5-0) vs. Dzokhar Eskiev (2-1) (Kwartfinale B)
– Aleksandr Kolesnik (4-1) vs. Movladi Kalamov (1-1) (Kwartfinale C)
– Astemir Gukezhev (6-0) vs. Abo Dzeytov (1-2) (Kwartfinale D)
– Halve Finale : A vs. B & C vs. D.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.