breaking news

Fernando Groenhart met dood bedreigd na plaatsen sparring video

December 13th, 2017 | by Stefan Van Erp
Fernando Groenhart met dood bedreigd na plaatsen sparring video
Kickboksen
0

Fernando Groenhart is met de dood bedreigd nadat hij gisterenavond een sparring video heeft geplaatst. Op de video is te zien dat Groenhart een opstoot moet incasseren en vervolgens vol in de aanval gaat en zijn sparringspartner in zijn achteruit moet. De video ging vervolgens viraal en veel mensen hadden een mening over de hardheid in de sparring sessie. 

Fernando, het broertje van huidig GLORY Welterweight kampioen Murhel Groenhart wisselt MMA- en kickboks partijen met elkaar af en traint bij Mike’s Gym in Amsterdam. Eerder plaatsten wij een video waar Fernando een harde sparring sessie met zijn broer had en de reacties hierop waren veelal positief. Het is bekend dat er bij Mike’s Gym hard gespard wordt maar ook dat het respect hebben voor elkaar centraal staat.

Check hier de video waar het om gaat:

De verwensingen die Groenhart naar zich toe krijgt zijn buitenproportioneel en gaan alle fatsoensnormen te buiten. Groenhart is zelf erg geschrokken van de reacties en geeft ook aan dat hij niets dan respect voor zijn sparring partner heeft.

Groenhart heeft op Social Media een statement gegeven waarin hij zegt dat het er altijd hard aan toe gaat maar dat iedereen die staat te sparren zich daarvan bewust is.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.