breaking news

Fanny vs. Duijs in “Battle of the Undefeated Dutchies” in Duitsland

March 16th, 2019 | by Redactie
Fanny vs. Duijs in “Battle of the Undefeated Dutchies” in Duitsland
MMA
0

Gerardo Fanny en Daan Duijs behoren tot de grootste MMA talenten van Nederland. Beide vechters zijn nog ongeslagen in hun Pro-MMA carrière, echter zal daar waarschijnlijk voor een van de twee vechters op 4 Mei 2019 verandering in komen. Tijdens MTBG Goch evenement in Goch, Duitsland staan beide mannen tegen elkaar gematcht. Het gevecht zal plaatsvinden in de Bantamweight divisie.

Gerardo Fanny (MMA 5-0) is een Ringer Sportplaza vechter die tot op heden nog altijd ongeslagen is in zijn carrière. Fanny vocht het grootste gedeelte van zijn partijen voor de Belgische SHC organisatie. Daar wist hij tijdens zijn tweede partij al de Bantamweight titel te pakken en deze eveneens een jaar later te verdedigen. Fanny vocht ook succesvol een partij voor de Chinese Kunlun organisatie alvorens hij in 2018 deelnam aan de Flyweight Grand Prix van de Berkut Young Eagles organisatie. Fanny won zijn eerste partij, maar kwam in verband met ziekte te zwaar binnen voor zijn kwartfinale gevecht. Hierdoor werd Fanny uitgesloten van verdere deelname. De man die voor zowel Nederland als Curacão uitkomt is nu terug.

Daan Duijs (MMA 4-0) is een Nederlandse MMA vechter uit Oss. De purple belt BJJ is nog ongeslagen in zijn Pro-MMA carrière. Duijs won zijn MMA debuut in 2017 tegen Ringer Sportplaza vechter Jordy Spitters via Unanimous Decision. Drie maanden daarna werd gewonnen via Submission tegen Mattia Bartolucci. Duijs vocht vervolgens het Main Event van de Atlas MMA organisatie in Eindhoven tegen Bartolomeus Januszewski. Duijs finishte wederom zijn tegenstander, ditmaal via Triangle Choke in de eerste ronde. Duijs’ meest recente partij was in Maart 2018 tijdens het WFL MMA 2 evenement in Almere. Duijs won zijn partij via TKO in de tweede ronde tegen Marciano Lantinga.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.