breaking news

Fabio Maldonado en Diego Brandao op Fight Nights Global debuutshow in Brazilië

March 28th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Fabio Maldonado en Diego Brandao op Fight Nights Global debuutshow in Brazilië
Fight Nights Global
0

Het Russische Fight Nights Global is grotendeels gericht op de binnenlandse markt. Echter zal hier dit jaar verandering in komen. Fight Nights Global president Kamil Gadzhiev vertelde eerder over plannen voor evenementen in de Verenigde Staten en zal op 14 april zijn introductie maken in Brazilië.

Het is aan de miljoenenstad São Paulo om de promotie te verwelkomen voor het aller eerste evenement in Zuid-Amerika. Tijdens dit evenement vechten Fabio Maldonado en Krylov Nikita tegen elkaar voor de World Light Heavyweight Championship. Ook zijn Felipe Froes, Diego Brandao, Elias Silverio en Michael Graves ingeroosterd op het evenement.

Fabio Maldonado en Diego Brandao zijn twee groten namen die op deze kaart in actie komen. De 38-jarige Fabio Maldonado heeft al vier keer eerder voor deze promotie gevochten. Zo maakte hij zijn debuut tijdens een opmerkelijke partij tegen Fedor Emelianenko. De ex-UFC vechter wist op 4 september 2017 zijn eerste winst te maken tegen Abdl-Khamid-Davlyatov. Vervolgens wist hij ook te winnen van Kurban Omarov. Hij won hiermee de Vacant FNG Light Heavyweight Championship titel.

Deze Braziliaanse Diego Brandao maakte een spectaculaire introductie bij de organisatie. Zo versloeg hij Murad Machaev met een schitterende armklem en volgde hij met een knock-out overwinning van Vener Galiev. Op 4 september 2017 verloor hij van Akhmed Aliev. Tijdens deze bijzondere situatie verliet Brandao de kooi tijdens het gevecht. Hij hoopt zijn record van 22 om 12 te verbeteren tegen Felipe Froes.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.