breaking news

Enfusion Live komt naar Nijmegen met toppers op het Main Event

January 28th, 2017 | by Stefan Van Erp
Enfusion Live komt naar Nijmegen met toppers op het Main Event
Enfusion Live
0

Enfusion Live zal voor het eerst in de geschiedenis van de organisatie neerstrijken in Nijmegen. Op zaterdag 18 maart zal de Jan Massinkhal het decor zijn van het kickboks evenement. Het Main Event zal verzorgd worden door Mohamed Khamal en Jomthong Chuwattana. 

Mohamed Khamal (56-7-3) is een absolute wereldtopper die onder anderen van Robin van Roosmalen en Mosab Amrani wist te winnen voor It’s Showtime in 2010 en 2011. De laatste jaren vocht Khamal voor de World Fighting League en Real Fighers. Dit wordt het eerste gevecht voor Khamal voor Enfusion Live.

Zijn tegenstander Jomthong Chuwattana (199-36-4) is een meervoudig wereldkampioen in meerdere gewichtsklassen. Zoals bij vele Thaise kickboksers heeft Chuwattana al bijna 250 wedstrijden in de benen. De 26-jarige Chuwattana vocht de laatste jaren voornamelijk voor Kunlun Fight waar hij 5 van de laatste 6 wedstrijden in winst wist om te zetten.

Tickets voor Enfusion Live zijn te verkrijgen via www.enfusionlive.com/tickets. Het evenement begint op zaterdagmiddag 14:00 uur en om 18:00 uur zal de Main Card De kaart ziet er als volgt uit:

 

Comments are closed.