breaking news

Eerste finalist TUF 25 : Redemption bekend

June 29th, 2017 | by Marcel Dorff

Afgelopen nacht werd de voorlaatste aflevering van TUF 25 Redemption in de VS uitgezonden. Tijdens deze uitzending werd de eerste finalist bekend die op 7 Juli 2017 tijdens het Co-Main Event van de TUF 25 Finale zal vechten. Aangezien deze uitzending pas later in Nederland op TV komt zullen we de winnaar niet op de pagina zetten. Ben je nieuwsgierig wie zichzelf heeft verzekerd van een Finale plaats? Kijk dan hieronder.

In de halve finale zagen we Tom Gallicchio het opnemen tegen Dhiego Lima. Gallicchio had tot nog toe verrast in het toernooi door zijn beide wedstrijden in de eerste ronde te winnen. Zowel Eddie Gordon als Justin Edwards werd beiden gefinisht via Rear Naked Choke. Edwards wist Gallicchio weliswaar knockdown te slaan, maar wist het gevecht niet te finishen. Dhiego Lima baande zich een weg door het toernooi via twee Unanimous Decision overwinningen tegen Hayder Hassan en Gilbert Smith.

Dhiego Lima wist na drie rondes Tom Gallicchio te verslaan via Unanimous Decision. Hierdoor zal hij volgende week vrijdag in de Finale staan van TUF 25. Lima is de eerste vechter ooit die voor de tweede maal in een TUF Finale zal vechten. Tijdens TUF 19 vocht Lima zich ook een weg naar de finale. Echter verloor hij vroeg in de eerste ronde van Eddie Gordon via TKO. De tweede finalist wordt volgende week Donderdag bekend.

Comments are closed.