breaking news

Eduard Folayang vs. Ev Ting voor Kings of Destiny

March 6th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Eduard Folayang vs. Ev Ting voor Kings of Destiny
ONE Championship
0

Tijdens ONE Championship 54: Kings of Destiny zal Eduard Folayang voor de eerste keer zijn titel verdedigen tegen Ev Ting. ONE Championship 54 wordt georganiseerd op 21 april in de Mall of Asia Arena van Manila in de Filipijnen. Het evenement wordt wereldwijd uitgezonden via een pay-per-view voor 20 US Dollar.

Eduard Folayang (17-5) is een 32-jarige Filipijnse vechter die zijn titel in november won na het verslaan van Shinya Aoki met een technische knock-out. Hij won hier zijn derde opeenvolgende partij en mag zich de ONE Lightweight kampioen noemen. In zijn 10-jarige professionele carrière heeft hij titels gewonnen bij promoties als URCC en Martial Combat. Eduard is een van de actiefste vechters die de ONE promotie kent, hij heeft hier tien keer gevochten.

Ev Ting (31-3) is een 27-jarige Maleisiër die opgegroeid is in Nieuw-Zeeland. Recent stond Ting nog op het main event van ONE Championship 52 waar hij met een split-decision won van oud UFC en WEC vechter Kamal Shalorus. Ting kent momenteel een winning streak van vier gevechten en heeft gewonnen van atleten als Rob Lisita, Edward Kelly en Scott MacGregor.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.