breaking news

EA Sports UFC 3 open beta nu live

December 1st, 2017 | by Lennart Van Arendonk
EA Sports UFC 3 open beta nu live
UFC
0

Op 3 november 2017 wist het Amerikaans Videogame bedrijf Electronic Arts gevestigd in Redwood City, Californië het nieuwste deel van EA Sports UFC (Ultimate Fighting Championship) aan te kondigen. Met behulp van de Frostbite game-engine werkt EA Canada aan het nieuwste deel dat beschikbaar zal zijn voor playstation 4 en Xbox ONE gebruikers. Vanaf 2 februari krijgen de spelers keuze uit twee verschillende edities. Zo is er een Champions Edition en een Standard Edition aangeboden. Pre-orderen heeft dit keer meer voordelen. Fans kunnen met de open beta alvast een voorproefje krijgen. Deze is vanaf nu te downloaden.

Dit zijn de verschillen:

Naast de bovenstaande punten zal Conor McGregor zijn titels dragen op de cover van de Champions Edition. De standard Edition kent een titel-loze McGregor.

Gamemania.nl zet al enkele verbeteringen op rij:

– Baanbrekende animatietechnologie – EA Sports UFC 3 met Real Player Motion Tech bevat zeer geavanceerde animatietechnologie, die elke beweging, elke aanval en elke combinatie realistischer, responsiever en lonender maakt.

– Strategisch schadesysteem met risico-afhankelijke beloningen – Het nieuwe schadesysteem zorgt voor meer spanning en sensatie op basis van strategieën met risico-afhankelijke beloningen. De positie, lichaamshouding en dekking hebben nu een nog grotere invloed op de impact van elke aanval, zodat elke slag kans biedt om het gevecht te beëindigen of je verdediging juist open te laten liggen voor een allesverwoestende tegenaanval.

– Hyperrealistische bewegingen – Voetenwerk staat nu voorop in tactische gevechten. Nieuwe animaties die met RPM Tech tot leven worden gebracht simuleren ononderbroken vechtersbewegingen. UFC-atleten bewegen nu soepel over de mat om de afstand naar je tegenstander te overbruggen.

– Authentieke vechterspersoonlijkheid – De grootste sterren in de UFC bewegen en voelen nu precies als in het echt, dankzij de gesimuleerde vechterspersoonlijkheden. De vierslagencombo van Conor McGregor. De combinaties van aanval naar takedown van Demetrius Johnson. EA Sports UFC 3 simuleert de vechtstijlen van de grootste atleten uit de UFC, zodat je hun gevaarlijkste combinaties op precies dezelfde manier kunt uitvoeren.

– Vloeiende aanvallen – Duizenden nieuwe aanvalsanimaties zorgen voor soepelere aanvallen, inclusief combinaties met gevarieerdere animaties en specifieke combinaties die horen bij de echte vechters. Aanvallen kunnen nu ook worden gecombineerd met ontwijken en stoten, zodat elke techniek in EA Sports UFC 3 op elk moment kan worden uitgevoerd. Dit zorgt voor een veel grotere invloed van je strategie op het spel.

– Nog betere graphics – Nieuwe en verbeterde vechtersmodellen en authentieke vechtersvieringen laten het mooiste sportspel ter wereld er nog beter uitzien.

De trailers:

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.