breaking news

Drie gevechten voor UFC 223 gecanceld

April 6th, 2018 | by Redactie

Dat het incident met Conor McGregor en zijn maatjes nog een staartje krijgt is inmiddels duidelijk. Echter zal ook het evenement dat voor Zaterdag op de planning staat een behoorlijke klap te verwerken krijgen. Liefst drie gevechten zijn gecanceld, dit wist Brett Okamoto van ESPN te melden. De gevechten Cáceres vs. Lobov, Borg vs. Moreno en Chiesa vs. Pettis gaan niet door. Lees hieronder meer.

Het gevecht tussen Alex Cáceres en Artem Lobov werd vlak na het voorval van de card verwijderd. Dit doordat Lobov betrokken was bij het incident van zijn trainingsmaatje Conor McGregor. De UFC besloot om de Russische Ier van het evenement te verwijderen.

Michael Chiesa werd geraakt door rondvliegende glasscherven nadat Conor McGregor een zogeheten ”trolley” tegen de ruit van een bus aangooide. Chiesa had meerdere sneeën op zijn hoofd en in zijn gezicht. De man uit Spokane, Washington wilde ondanks wat er gebeurd was op de card vechten, echter is het gevecht alsnog van de card gehaald.

Tot slot is ook het Flyweight gevecht tussen Ray Borg en Brandon Moreno van de card verwijderd. Borg (die naast Chiesa in de bus zat) had last van zijn ogen nadat er glassplinters op hem waren gekomen. Hierdoor is ook dít gevecht van de card verwijderd. Op dit moment is het niet duidelijk of er nog short notice vervangingen komen en of de vechters hun ”show-money” betaald krijgen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.