breaking news

Dillon Danis vs. Max Humphrey voor Bellator 221

March 11th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Dillon Danis vs. Max Humphrey voor Bellator 221
Bellator MMA
0

Op zaterdag 11 mei 2019 vecht Dillon Danis tegen Max Humphrey. Het gevecht wordt georganiseerd in de Allstate Arena van Rosemont, Illinois. Naast de bovengenoemde namen stappen Rory MacDonald en Patricio Freire ook in de kooi om te strijden voor de winst.

Powered by Aiki Budo.

Dillon Danis (1-0) is een protégé van SBG Ireland. Danis zette zijn eerste stappen in het BJJ bij Marcelo Garcia in New York. Danis won vervolgens het IBJJF wereldkampioenschap met en zonder Gi. Danis staat bekend als een uitgesproken vechter en Conor McGregor zag hem tijdens een BJJ toernooi. Hij vroeg vervolgens of Danis hem kon helpen voor zijn rematch tegen Nate Diaz. Danis deed dit en tekende later een contract bij SBG. Hij vocht op 28 april zijn eerste professionele MMA partij en won deze met een submission in de eerste ronde.

Max Humphrey (3-2) is een Amerikaanse vechter die voorheen vocht voor promoties als KC Fighting Alliance, Walkout FC en RCWC. Met verliespartijen door een technische knock-out en een rear naked choke won hij er twee met submission en een met knock-out.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.