breaking news

Denise Kielholtz treft Lena Ovchynnikova tijdens Bellator 196 in Boedapest

February 9th, 2018 | by Marcel Dorff
Denise Kielholtz treft Lena Ovchynnikova tijdens Bellator 196 in Boedapest
Bellator MMA
0

Denise Kielholtz liet eerder al doorschemeren dat ze in April wederom een MMA gevecht voor Bellator zou gaan vechten. Kielholtz heeft nu bekend gemaakt dat ze tijdens Bellator 196 in Boedapest, Hongarije zal vechten tegen Lena Ovchynnikova. Het gevecht zal plaatsvinden in de Women’s Flyweight divisie op 6 April 2018 in de Bok Hall. Op het Kickboksgedeelte van het evenement zal ook K-1 Legende Alexey Ignashov zijn opwachting maken. 

Denise Kielholtz (MMA 1-1/Bellator 1-0) is al jaren een van de beste kickboksters ter wereld. Met een record van 45-3 en een Bellator Kickboxing Record van 4-1 is ze de huidige titelhoudster in de Bellator Kickboxing Flyweight divisie. Kielholtz vocht tot dusver tweemaal op MMA regels. De eerste partij ging via Armbar Submission verloren in 2015 tegen Juliete de Souza Silva. Echter pakte Kielholtz tijdens haar Bellator MMA debuut wel een zeer indrukwekkende overwinning door Jessica Middleton via een Scarfhold Armbar te verslaan vroeg in de eerste ronde.

Lena Ovchynnikova (MMA 12-5/Bellator 2-2) is een 30-jarige Oekraïense die haar oorsprong in het kickboksen heeft. Zij combineerde sinds 2009 beide sporten met elkaar waardoor het wel eens voorkwam dat zij binnen anderhalve maand een kickboks partij en MMA partij gepland had staan. Ovchynnikova merkte dat dit niet ten goede kwam aan haar resultaten en heeft nu sinds 2015 geen kickboks partij meer gevochten en zich volledig gefocust op MMA. In 2016 maakte zij haar debuut voor Bellator met een verliespartij tegen Rebecca Ruth via een Unanimous Decision. Daarna won Ovchynnikova haar twee opvolgende partijen tegen respectievelijk Karla Benitez (Decision) en Helen Harper (TKO). Echter ging het in December 2017 mis voor Ovchynnikova. Ze verloor van Alejandra Azul Lara via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde.

https://www.instagram.com/p/Be89dUulkME/?hl=nl&taken-by=dynamite8989

Comments are closed.