breaking news

Demetrious Johnson vs. Ray Borg gaat niet door op UFC 215

September 8th, 2017 | by Stefan Van Erp

Het gevecht voor de UFC Flyweight titel tussen Demetrious Johnson en Ray Borg dat gepland stond voor aankomende zaterdag gaat niet door. Ray Borg voelde zich de hele week al ziek en heeft gisterenavond van de artsen te horen gekregen dat hij niet mag vechten zaterdag.

Het gevecht tussen beide heren stond nadrukkelijk in de spotlights omdat Johnson het record van Anderson Silva zou kunnen gaan breken door voor de elfde keer succesvol zijn titel zou kunnen verdedigen. Het record van tien deelt Johnson nu met Silva. Volgens ingewijden heeft de ziekte van Borg niets te maken met de weightcut die hij moest ondergaan. Tijdens de mediadag gaf Borg aan dat deze soepel zal verlopen omdat hij nog maar 8 pond hoefde te verliezen.

Doordat Johnson vs. Borg niet doorgaat is nu het gevecht tussen Amanda Nunes en Valentina Shevchenko om de Women’s Bantamweight titel het Main Event voor 215. De UFC probeert Johnson vs Borg zo snel mogelijk te herboeken. Dit zou eventueel voor UFC 216 een optie zijn voor de organisatie.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.