breaking news

De vijf opmerkelijkste kapsels

March 27th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

We hebben de afgelopen jaren bijzondere kapsels mogen aanschouwen in het professionele circuit van Mixed Martial Arts. Dit zijn de vijf opmerkelijkste kapsels die op het canvas hebben gestaan:

Louis Gaudinot maakte zijn debuut met een bijzonder opmerkelijke haarkleur. Hij maakte zijn introductie bij de promotie via het realiteitsprogramma The Ultimate Fighter 14. Echter slaagde hij er niet in om een indrukwekkend record neer te zetten. Met een UFC record van 1-3-1 verlaat hij de UFC. Echter heeft hij wel gewonnen van John Lineker.

Roy Nelson lijkt voor de onbekende niet op een MMA atleet. Met zijn iconische overwinningskrans komt hij regelmatig opdagen met verschillende looks. Met zijn bekende baard weet hij het publiek regelmatig te trakteren op een spectaculaire knock-out.

Hermes Franca is een Braziliaanse MMA vechter met een record van 23-16-1. Hij heeft gevochten voor organisaties als Isreal FC, Shooto Hawaii, HOOKnSHOOT en de UFC. Zo stond hij regelmatig op het canvas met een bijzondere kleur. Hermes heeft sinds 2015 niet meer gevochten.

Seth Petruzelli heeft zijn handschoenen enkele jaren geleden aan de wilgen gehangen. Petruzelli heeft gevochten voor grote organisaties als Bellator MMA, EliteXC, KOTC, WEC en de UFC. Hij heeft hier gewonnen van atleten als Kimbo Slice en Dan Severn.

Mayhem Miller mag meerdere keren genoemd worden in deze lijst. Met opvallende kleuren in zowel zijn haar als op zijn nagels, wordt deze vechter zeer snel herkend. Met een record van 28-10-1 wist Miller het publiek altijd te verassen met opmerkelijke activiteiten. Miller heeft gevochten voor organisaties als Dream, Strikeforce, WEC en de UFC.

Comments are closed.