breaking news

De unieke walkouts van David Rickels

May 22nd, 2018 | by Lennart Van Arendonk

Naast de schitterende knock-outs en scherpe submissions weet David Rickels het publiek ook altijd te imponeren met zijn walkouts. Zo is hij bezorgd in een krat, binnengekomen in een Flinstone auto en opgekomen tijdens een Mannequin Challenge. Bellator MMA zet zijn beste walkouts op een rij:

David Rickels (MMA 19-4-0-2/Bellator 13-4-0-2) is een MMA veteraan die al sinds 2011 voor Bellator MMA vecht. Na drie overwinningen in zijn eerste drie gevechten voor de organisatie deed Rickels in 2012 mee aan het Welterweight toernooi. Rickels kwam tot de halve finale waar hij zijn meerdere moest erkennen in Karl Amoussou via Split Decision. Rickels probeerde het een jaar later opnieuw tijdens het Lightweight toernooi. Ditmaal met meer succes. Lloyd Woodard, Jason Fischer en Saad Awad werden verslagen, waarna Rickels mocht vechten voor de Bellator MMA Lightweight titel tegen Kampioen Michael Chandler. Rickels had geen schijn van kans en verloor binnen een minuut via Knock-out. Rickels probeerde het een jaar later opnieuw via het Lightweight toernooi, maar werd al meteen in de kwartfinales uitgeschakeld via Knock-out door Patricky Pitbull. Na een wisselend record heeft de Amerikaan zijn winningreeks weer opgepakt. Zo won hij recent van Aaron Derrow en Adam Piccolotti

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.