breaking news

De UFC kondigt evenement in Auckland, Nieuw-Zeeland aan

March 5th, 2017 | by Marcel Dorff
De UFC kondigt evenement in Auckland, Nieuw-Zeeland aan
UFC
0

Afgelopen nacht tijdens de Pay-Per View van UFC 209 in Las Vegas, Nevada maakte de UFC bekend dat ze na een afwezigheid van drie jaar zal terugkeren in Nieuw-Zeeland. De promotie zal op 11 Juni 2017 een Fight Night evenement houden in de Vector Arena van Auckland, Nieuw-Zeeland.

Het is de tweede maal dat de UFC in de Vector Arena een evenement zal houden. In Juni 2014 tijdens UFC Fight Night 43 stonden James Te Huna en Nate Marquardt tegenover elkaar in de Octagon. Marquardt won dit gevecht via een Armbar Submission in de eerste ronde.

Na de VS, Canada, Verenigd Koninkrijk, Brazilië en Zweden zal Nieuw-Zeeland het zesde land zijn waar de UFC dit jaar een evenement gaat verzorgen. Een week later zal Singapore daarbij komen.

Auckland loopt in totaal 18 uur voor op de Amerikaanse Eastern Time en 21 uur voor op de Amerikaanse Pacific Time. Daardoor is het evenement in de VS gewoon op een Zaterdag, en zal het evenement voor ons waarschijnlijk of vroeg op de avond of vroeg in de nacht/ochtend zijn. Het evenement zal als UFC Fight Night 110 te boek staan.

Comments are closed.