breaking news

De UFC en Bas Rutten slaan handen ineen voor BAS Body Action System

September 13th, 2018 | by Redactie
De UFC en Bas Rutten slaan handen ineen voor BAS Body Action System
UFC
0

De UFC heeft aangekondigd dat het een nieuwe meerjarig licentie overeenkomst heeft gesloten met UFC Hall of Famer Bas Rutten ter lancering van de BAS Body Action System. De overeenkomst (onderhandelt door IMG) geeft Rutten de toestemming een UFC editie te maken van zijn gepatenteerde trainingsapparaat. Het apparaat zal online verkocht worden en bij verkopers over de hele wereld.

De BAS Body Action System is ontwikkeld door Bas Rutten zelf om Martial Arts training te maximaliseren en verder te ontwikkelen. De “BAS” heeft een gepatenteerd ontwerp en omvat een ”head pad” voor stoten, hoeken en uppercuts. Een ”torso pad” voor stoten, ellenbogen en knietechnieken. En tot slot een ”focus pad” voor onder meer cardiotraining, side-to-side trap-en stoottechnieken.

Rutten zelf liet weten dat ”The UFC | BAS Body Action System” een compleet trainingsapparaat is voor de #1 MMA organisatie in de wereld. Het systeem komt het meest in de buurt van een echte sparring partner in de Octagon. Het is een fantastisch alles in een systeem dat garant staat voor een perfecte workout.

De ”BAS Body Action System” is hier te bestellen.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.