breaking news

De laatste voorbereidingen van Gegard Mousasi & Costello van Steenis voor Bellator 185

October 20th, 2017 | by Marcel Dorff
De laatste voorbereidingen van Gegard Mousasi & Costello van Steenis voor Bellator 185
Bellator MMA
0

Morgen vechten Gegard Mousasi en Costello van Steenis tijdens Bellator 185 voor het eerst voor de organisatie. Mousasi neemt het op in het Main Event tegen voormalig Bellator Middleweight Kampioen Alexander Shlemenko, terwijl van Steenis het eerder die avond zal opnemen tegen Steve Skrzat eveneens in de Middleweight divisie. Trainer Bert Kops van Kops Gym in Amsterdam geeft je hieronder een inkijk in hoe alles in zijn werking gaat op dit moment.

Lees hieronder zijn verhaal.

Team Mousasi dag 2 en 3. Dag twee voor Team Mousasi in Uncasville, Connecticut voor Bellator 185 bestond voornamelijk uit het geven van interviews, fotoshoots en natuurlijk het gewicht maken van Gegard en Costello. Na een zware persdag konden we dus in de avond beginnen met de ”weightcut”.

Costello en Gegard waren voor de training nog 4 kilo te zwaar, na de training was het nog maar 2 kilo! Met een gerust hart gingen de heren slapen en werden donderdag wakker met nog slechts 1 kilo te gaan, het warme bad ging aan om de laatste kilo eraf te halen. Voor Gegard was dit zijn makkelijkste ”weightcut” ooit en dat geeft vertrouwen. Costello had het iets zwaarder dan normaal. Tijdens de officiële weging waren ze beiden dus keurig op gewicht.

Spike TV Nederland is er ook bij met Marloes Coenen voor de presentatie en Moh als cameraman. De publieksweging was ook top met redelijk veel publiek. Costello en Gegard lieten zien tijdens de face-up dat ze morgen grote plannen hebben. Later op de avond kwam MMA-Vlaardingen trainer van Costello, Ricardo van Wondel zich ook nog bij de groep voegen! Twee uur na de training is er nog getraind om de spieren wakker en soepel te houden!

Bert Kops

Comments are closed.