breaking news

Darrell Horcher treft ongeslagen Roosevelt Roberts tijdens de TUF 28 Finale

October 3rd, 2018 | by Redactie
Darrell Horcher treft ongeslagen Roosevelt Roberts tijdens de TUF 28 Finale
UFC
0

De UFC maakte zojuist een nieuw gevecht bekend in de Lightweight divisie. Darrell Horcher zal op 30 November 2018 zijn opwachting maken tegen de ongeslagen Roosevelt Roberts. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van het Pearl Theatre in Las Vegas, Nevada. Het gevecht zal deel uit maken van de Preliminary Card van de TUF 28 Finale.

Darrell Horcher (MMA 13-3/UFC 1-2) maakte in 2016 zijn UFC debuut. Horcher pakte een partij aan die niemand wilde hebben. De man uit Pennsylvania viel in op short notice voor Tony Ferguson tegen de ongeslagen Rus Khabib Nurmagomedov. Horcher kwam over van de Cage Fury FC organisatie waar hij de Lightweight Kampioen was. Horcher vocht uiteindelijk op een catchweight van 160 lbs tegen Nurmagomedov. Horcher wist het tot de tweede ronde vol te houden tegen Nurmagomedov alvorens hij via TKO werd gefinisht. Horcher moest dus nog op zijn eerste UFC overwinning. Mede door een zeer zwaar motorongeluk kwam Horcher meer dan een jaar niet in actie. Echter keerde hij in Juni 2017 terug in de Octagon tegen Devin Powell. Horcher wist via Split Decision terecht zijn eerste UFC overwinning te pakken. Hij kon hier in zijn daarop volgende partij geen goed vervolg aan geven. Via Unanimous Decision werd tijdens UFC Fresno in December 2017 verloren van Scott Holtzman.

Embed from Getty Images

Roosevelt Roberts (MMA 6-0/UFC 0-0) is een MMA vechter uit Miami, Florida. De Amerikaan maakte in 2016 zijn Pro-MMA debuut na een twee jaar durende Amateur carrière. Roberts vocht in de CFL organisatie tegen Mike Thomas. Via Guillotine Choke Submission in de eerste ronde wist ”The Predator” zijn debuut te winnen. Na vervolgens ook een snelle overwinning te hebben gepakt in de King of the Cage organisatie maakte Roberts zijn debuut bij de CXF organisatie. Daar wist hij in zijn tweede gevecht al de titel te winnen via TKO in de tweede ronde tegen Shohei Yamamoto. Begin 2018 klopte Bellator aan bij Roberts. Roberts mocht zijn debuut maken tijdens Bellator 192 tegen Tommy Aaron. Roberts won via KO in de eerste ronde. Hierop gaf de UFC hem de kans om tijdens het tweede seizoen van de Dana White’s Tuesday Night Contender Series te vechten. Roberts nam het op tegen Garrett Gross. Roberts won het gevecht via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde en verdiende daarmee een contract bij de UFC.

Embed from Getty Images

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.