breaking news

Daniel Cormier wil Johnson staand verslaan

January 28th, 2017 | by Stefan Van Erp

Daniel Cormier zal op 8 april zijn Light Heavyweight titel gaan verdedigen tegen Anthony “Rumble” Johnson tijdens het Main Event van UFC 210. Cormier verwacht dat hij ook deze partij tegen Johnson gaat winnen. 

Het succes van de kampioen ligt voornamelijk in zijn uitstekende worstelen. Cormier, die in 2004 meedeed met de Olympische Spelen in Athene weet tot nog toe iedere tegenstander te domineren op de grond. Cormier won op zijn partij tegen Jones na, al zijn partijen in zijn professionele MMA carrière. Nu hij tegen  Anthony Johnson moet lijkt het dan ook meest voor de hand liggend dat Cormier hem op de grond wil hebben.

Niets is echter minder waar. Cormier heeft in een interview aangegeven dat hij Johnson staand wil gaan verslaan. Hierover zegt hij zelf het volgende:

“I get to go in there and fold up Rumble Johnson like a nice load of laundry. No wrestling. I’m standing up with Rumble Johnson. You say you’re going to knock me – prove it to me on April 8th. I’ll be waiting for you. I’m going to stand with this dude. What’s the worst that can happen?”

Het lijkt er op dat Cormier de derde ronde tegen Anderson Silva is vergeten. Hierin bleef Cormier ook staan en kreeg hij een aantal rake klappen te verwerken. Een staande partij tegen KO specialist Johnson lijkt dan ook niet het slimst om te doen.

Comments are closed.