breaking news

D’Angelo Marshall tegen Demoreo Dennis tijdens GLORY in Houston

December 21st, 2018 | by Redactie
D’Angelo Marshall tegen Demoreo Dennis tijdens GLORY in Houston
GLORY
0

D’Angelo Marshall zal terugkeren in de ring. De Nederlander vecht tijdens het Main Event van de GLORY SuperFight Series in Houston tegen Domereo Dennis. Voor Marshall is het een terugkeer in de ring na zijn verlies tegen Jamal Ben Saddik tijdens GLORY 59 in Amsterdam. Voor Domereo Dennis wordt het zijn debuut voor de promotie. 

Powered by Aiki Budo.

D’Angelo Marshall debuteerde in 2017 voor GLORY en vocht 4 partijen in zijn debuutjaar waarvan hij er drie wist te winnen. Marhall verloor zijn eerste partij via een Decision waar een extra ronde voor nodig was tegen Guto Inocente. Marshall won vervolgens in mei vorig jaar het Contender toernooi door Mohamed Abdallah en Anderson Silva te verslaan. Daarna vocht Marshall tegen Ismael Londt in Rotterdam die eerder het Contender toernooi won. Door deze partij ook te winnen leek Marshall de gedoodverfde kandidaat om voor de titel te vechten. Echter besloot GLORY om nogmaals een Contender toernooi te organiseren. Marshall nam het in de eerste partij op tegen Benjamin Adegbuyi en verloor via een KO in de eerste ronde. Daarna pakte Marshall zich en won via een snelle eerste ronde KO van Antonio Dvorak. Daarna nam Marshall het op tegen Ben Saddik, Hij liep in de eerste ronde tegen een aantal mokerslagen van de Belg aan en verloor via een TKO.

Domoreo Dennis maakt zijn debuut voor GLORY. De 31-jarige Amerikaan wisselt kickboksen en MMA met elkaar af. In kickboksen heeft hij inmiddels een record opgebouwd van 11 overwinningen en 7 verliespartijen.Van die 11 overwinningen wist hij er 9 via een TKO/KO te winnen.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.