breaking news

Dana White bevestigt Holloway vs. Ortega en Cyborg vs. Nunes

March 5th, 2018 | by Lennart Van Arendonk

Afgelopen weekend wisten Cristiane Justino ‘Cyborg’ en Brian Ortega beide hun partij te beëindigen in de eerste ronde. Cyborg verloeg de debuterende Yana Kunitskaya met een technische knock-out op de 3:25ste minuut en Ortega verloeg Frankie Edgar met een knock-out op de 4:44ste minuut. Tijdens een interview vertelde de grote baas van de organisatie over zijn grootste toekomstplannen:

Zo zal de matchmaking van de Ultimate Fighting Championship (UFC) werken aan een Women’s Featherweight titelgevecht tussen de huidige kampioen Cyborg en de huidige Bantamweight kampioen Amanda Nunes. Daarnaast krijgt Brian Ortega de kans om te vechten voor de titel tegen de huidige Featherweight kampioen Max Holloway. Zijn knock-out heeft Jeremy Stephens opnieuw op de wachtlijst gezet.

Een gevecht tussen twee kampioenen lijkt niks nieuws meer. Eerder probeerde de Lightweight kampioen Eddie Alvarez zijn titel te verdedigen tegen de Featherweight kampioen Conor McGregor. En tijdens UFC 226 vecht de Heavyweight kampioen Stipe Miocic tegen de Light-Heavyweight kampioen Daniel Cormier. Ook verwacht de organisatie binnenkort het gevecht tussen de Bantamweight kampioen T.J. Dillashaw en de Flyweight kampioen Demetrious Johnson aan te kondigen.

Volg MMA DNA voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.