breaking news

Damon Jackson en Nate Jennerman vechten om Interim Featherweight titel tijdens LFA 47

July 16th, 2018 | by Marcel Dorff
Damon Jackson en Nate Jennerman vechten om Interim Featherweight titel tijdens LFA 47
LFA
0

De LFA organisatie heeft het 47ste evenement in de historie van de organisatie bekend gemaakt. Op 10 Augustus 2018 strijkt de organisatie neer in Dallas, Texas waar in ”The Bomb Factory” tijdens het Main Event om de Interim Featherweight titel gestreden zal worden. UFC veteraan Damon Jackson neemt het die avond op tegen Nate Jennerman. Eveneens zullen op het Co-Main Event Levi Mowles en Charles Cheeks III de strijd met elkaar aangaan in de Featherweight divisie. Verder maken ook voormalig UFC vechters William Macario en Sean Spencer hun debuut voor de organisatie.

Lees hieronder verder.

Damon Jackson (15-2-1) is een van de betere vechters in de LFA Featherweight divisie. De voormalig UFC vechter kwam in 2014 als Legacy FC Kampioen de organisatie binnen. Jackson wist niet te overtuigen en kreeg na drie gevechten geen contractverlenging. Jackson keerde terug bij de Legacy FC organisatie. Legacy FC fuseerde met RFA in het nieuwe LFA. In de LFA organisatie heeft Jackson vijf van zijn zes partijen gewonnen. Zo won Jackson van Charles Cheeks III, Chris Pecero en van Jeremy Spoon. Alleen huidig Kampioen Kevin Aguilar was te sterk. Nate Jennerman (12-3) daarentegen is een voormalig Caged Aggression Kampioen. Jennerman won vier van in totaal vijf partijen voor de LFA organisatie. Die vier partijen wist Jennerman allemaal via Submission te beslissen. Nu zullen beide mannen het tegen elkaar opnemen voor de Interim Featherweight titel.

In het Co-Main Event van de avond maakt Levi Mowles (9-3) zijn opwachting. De pas 23-jarige Amerikaan wordt gezien als een groot talent in de LFA organisatie. Mowles vocht de meerderheid van zijn partijen voor de Legacy FC organisatie en pakte daar onder meer overwinningen tegen Adrian Yanez en Edwin Figueroa. Voor de LFA organisatie vocht Mowles tweemaal. Zijn debuut werd verloren tegen Miles Johns, maar Mowles zette dit in zijn meest recente partij recht via een overwinning tegen Rey Trujillo. Zijn tegenstander Charles Cheeks III (13-6) vocht eveneens een groot gedeelte van zijn carrière voor de Legacy FC organisatie. Cheeks pakte vervolgens de Fury FC titel. Hierna debuteerde hij voor de LFA organisatie op het allereerste evenement in de historie van de LFA. Cheeks verloor echter van Damon Jackson. Cheeks heeft inmiddels de weg naar boven ingezet met overwinningen op Westin Wilson en Rivaldo Junior. Een overwinning op Levi Mowles zou Cheeks wel een (net als Mowles uiteraard) in het zicht van een titelgevecht kunnen brengen.

De volgende gevechten werden eveneens aan de card toegevoegd.
– Evan Cutts (9-3) vs. William Macario (9-3)
– Sean Spencer (12-6) vs. Bilal Williams (8-6)
– Ramiz Brahimaj (6-1) vs. Justin Patterson (10-4)
– Cristina Crist (0-0) vs. Valerie Soto (0-0)
– Eddie Brown (4-1) vs. Austin Lingo (4-0)

Blijf MMA DNA volgen voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.