breaking news

Cub Swanson, Cain Velasquez en Ronda Rousey verwijderd uit UFC Rankings

March 17th, 2018 | by Lennart Van Arendonk

De Ultimate Fighting Championship (UFC) Featherweight vechter Cub Swanson, de oud UFC Heavyweight kampioen Cain Velasquez en de oud Women’s Bantamweight kampioen Ronda Rousey zijn verwijderd uit de top 15 rankings.

De 34-jarige Swanson heeft na zijn laatste partij op 9 december 2017 zijn contract bij de organisatie afgesloten. Hij heeft veertien keer in de Octagon gestreden en heeft gewonnen van onder andere Doo Ho Choi, Dustin Poirier en Jeremy Stephens. Het is nog onbekend of Swanson een nieuw UFC contract gaat tekenen. De concurrent Bellator MMA zal vast enorm geïnteresseerd zijn.

De oud UFC Heavyweight kampioen is ook verwijderd uit de lijst. Het lukt de 35-jarige maar niet om blessurevrij te blijven. Zo vocht hij zijn laatste partij tegen Travis Browne tijdens UFC 200 op 9 juli 2016 en vocht hij slechts één keer in 2015 en helemaal niet in 2014. De toekomstplannen van Velasquez zijn nog onbekend. Hij is altijd nog wel in training bij de American Kickboxing Academy in San Jose.

Ronda Rousey heeft tijdens een interview met The Ellen Show aangegeven dat zij zeer waarschijnlijk niet terugkeert naar het MMA. Rousey heeft nu een contract bij WWE waar ze erg gelukkig mee is. Rousey geeft aan dat de kans dat zij terugkeert naar MMA net zo groot is als dat zij terugkeert naar de Dojo om deel te nemen aan de Olympische spelen Judo.

De volledige rankings zijn hier te bekijken.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.