breaking news

Costello van Steenis debuteert voor Bellator tegen Steve Skrzat

September 13th, 2017 | by Stefan Van Erp
Costello van Steenis debuteert voor Bellator tegen Steve Skrzat
Bellator MMA
0

Costello van Steenis gaat zijn debuut maken voor Bellator. Tijdens Bellator 185 op 20 oktober 2017 in de Mohegan Sun Arena in Connecticut, Verenigde Staten zal van Steenis het opnemen tegen de Amerikaan Steve Skrzat in de Middleweight divisie.

Costello van Steenis (MMA 8-1/Bellator 0-0) vecht sinds 2014 mee in het professionele circuit. Van Steenis heeft onder anderen gevochten voor SHC, Staredown en werkte zijn meeste partijen af voor PFN. Van Steenis tekende afgelopen juli zijn contract voor Bellator nadat hij een indrukwekkend record van 8 overwinningen en 1 verliespartij heeft opgebouwd. Van Steenis is zeer begaafd op de grond en heeft dan ook 5 van zijn 8 overwinningen via Submission weten te eindigen. Van Steenis staat nu op een win streak van 2 partijen en hoopt deze verder uit te kunnen breiden bij Bellator.

Steve Skrzat MMA 8-9/Bellator 0-1) is een Amerikaan die voornamelijk uitkwam in de Light Heavyweight divisie. Skrzat heeft een wisselvallige carrière tot nu toe met 8 overwinningen en 9 verliespartijen. Skrzat vocht onder anderen voor CES en Cage Titans en staat bekend als een hard hitter. Zo wist hij van zijn 8 overwinningen er 7 te bezegelen met een KO/TKO. Skrzat zit niet in de beste fase van zijn carrière. Zo verloor hij zijn laatste twee partijen via TKO. Skrzat zal er op gebrand zijn om weer aan de winnende kant te verschijnen om zo een langer verblijf in Bellator te kunnen verzekeren.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.