breaking news

Conor McGregor verliest zijn titel, Tony Ferguson niet

April 5th, 2018 | by Redactie

Gisteren zaten Dana White, Khabib Nurmagomedov en Max Holloway naast elkaar tijdens de persconferentie van UFC 223. Ze ontvingen vragen van de media over de voorbereidingen, hun voorspellingen en de toekomstplannen. Ook kreeg Dana de vraag over de toekomst van Conor McGregor en Tony Ferguson.

Dana White ontving de vraag of de huidige Lightweight interim kampioen ook gestript gaat worden van de titel. Zijn antwoord: “There is no stripping. Tony Ferguson isn’t being stripped. The only person losing his belt on Saturday is Conor. These two are fighting for that belt. The interim these two were supposed to fight for, fight doesn’t happen, now one of these guys will be the champion. Tony is still the number one contender.”

Dana White bevestigde ook dat Conor McGregor in september weer terug zal keren naar de Octagon. Of hij dan gelijk vecht voor de Lightweight titel is nog onbekend. Heb jij de persconferentie gemist? Bekijk dan de highlights in de onderstaande video:

Wist jij dat MMA DNA ook actief is op Youtube? Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.