breaking news

Cody Garbrandt vs TJ Dillashaw in gevaar door blessure Garbrandt

May 12th, 2017 | by Stefan Van Erp

Het gevecht tussen UFC Bantamweight kampioen en TJ Dillashaw staat op de tocht. Garbrandt heeft al enige tijd last van een hardnekkige rugblessure. Een nieuwe behandeling moet uitsluitsel geven of hij kan vechten in juli.

Garbrandt is twee maanden geleden door zijn rug gegaan en heeft toen een stamcel transplantatie gedaan om het te laten genezen. Dit heeft echter niet het gewenste effect gehad. Daarom gaat hij morgen naar Duitsland voor verdere onderzoeken. Garbrandt zal daardoor ook niet aanwezig zijn bij de persconferentie in Dallas. Op Twitter zegt hij zelf het volgende:

Na het onderzoek in Duitsland zal er meer bekend worden of het gevecht met TJ Dillashaw tijdens het Main Event UFC 213 doorgaat. Garbrandt en Dillashaw zijn op dit moment de coaches in The Ultimate Fighter. De voormalig teamgenoten hebben het voortdurend met elkaar aan de stok en laten geen moment onbenut om een sneer naar elkaar uit te delen. Wanneer er meer nieuws bekend word over de doorgang van dit gevecht lees je het op MMA DNA.

Comments are closed.