breaking news

Chris Weidman vs. Gegard Mousasi voor UFC 210

January 19th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Chris Weidman vs. Gegard Mousasi voor UFC 210
UFC
0

Op 8 april 2017 is het aan het KeyBank Center in Buffalo, New York om de wereldberoemde Octagon te ontvangen. Het Pay-Per-View evenement kent nog geen main event, maar zojuist is er wel een gevecht van die avond bekend gemaakt. Het gaat om de voormalig Middleweight kampioen Chris Weidman en de Leidenaar Gegard Mousasi om het publiek te trakteren op een spectaculair gevecht.

Chris Weidman (MMA 13-2/UFC 9-2) keert terug in de Octagon. De voormalig UFC Middleweight Kampioen verloor zijn titel tijdens UFC 194 tegen Luke Rockhold. Dit verlies werd vervolgd met een flying knee knock-out die hij tijdens UFC 205 van Yoel Romero moest ontvangen. Met twee verliespartijen op rij stapt Weidman op 8 april opnieuw de Octagon van New York binnen. Hij hoop Mousasi te verslaan om weer in aanmerking te komen voor het goud.

Aan de andere kant van de Octagon komt Gegard Mousasi (MMA 41–6–2/UFC 8-3-0) te staan. Deze Leidenaar is niet weg van een potje knokken. Zo heeft hij recent met een spectaculaire technische knock-out gewonnen van zowel Uriah Hall, Vitor Belfort als Thiago Santos. De Kops Gym vechter geeft aan in zijn prime te zitten. Hij verwacht dan ook het goud te dragen voor de volgende jaarwisseling.

Comments are closed.