breaking news

Carlos Diego Ferreira krijgt met Kyle Nelson wederom een nieuwe tegenstander

December 6th, 2018 | by Redactie
Carlos Diego Ferreira krijgt met Kyle Nelson wederom een nieuwe tegenstander
UFC
0

Carlos Diego Ferreira werd vorige maand gematcht tegen John Makdessi om aankomende zaterdag te vechten tijdens UFC 231 in Toronto. Makdessi trok zich echter geblesseerd terug en werd vervanger door Jesse Ronson. Ronson kwam tijdens fight week te zwaar aan bij de UFC en mocht van de medici niet vechten. Hierdoor zal nu Kyle Nelson op zeer short notice invallen. Aaron Bronsteter van TSN wist dit te melden. Beide vechters openen de Early Prelims.

Carlos Diego Ferreira (MMA 13-2/UFC 4-2) is een Braziliaanse vechter die sinds 2011 in het Pro-MMA circuit te vinden is. Ferreira verhuisde in 2008 van Brazilië naar de Verenigde Staten. In het Texaanse MMA circuit wist Ferreira een record bij elkaar te vechten van zes overwinningen in zes gevechten. De Braziliaan werd vervolgens gecontracteerd door de Legacy FC organisatie. Ferreira kwam driemaal uit voor de Legacy FC organisatie en won driemaal. In zijn laatste partij versloeg hij UFC veteraan Jorge Patino, en won ook nog eens de titel. In 2014 maakte Ferreira de overstap naar de UFC waar hij debuteerde tegen TUF 16 winnaar Colton Smith. Ferreira had geen enkele moeite met Smith en finishte hem binnen een minuut via Rear Naked Choke Submission en won hiervoor de Performance of the Night bonus. In zijn daarop volgende gevecht werd de Fight of the Night bonus gewonnen tegen Ramsey Nijem. Ditmaal won Ferreira via TKO in de tweede ronde. Vervolgens liep Ferreira tegen zijn eerste twee verliespartijen van zijn carrière aan. Van Beneil Dariush werd via Unanimous Decision verloren, waarna ook een KO verlies in de eerste ronde tegen de opgeleefde Dustin Poirier volgde. Begin 2016 vocht Ferreira zijn laatste partij tegen Olivier Aubin-Mercier. Ferreira doorbrak zijn losing streak van twee gevechten met een Unanimous Decision overwinning tegen de jonge Canadees. Ferreira zou vervolgens in Mei van dat jaar vechten tegen Abel Trujillo, maar werd in verband met een positieve USADA test van de card afgehaald. Ferreira werd geschorst en maakte na twee jaar zijn comeback tijdens UFC Austin in Februari 2018 tegen Jared Gordon. Ferreira won het gevecht vroeg in de eerste ronde via TKO. Ferreira zou het vervolgens in December 2018 gaan opnemen tegen John Makdessi in Toronto. Echter raakte de Canadees geblesseerd en werd vervangen door Jesse Ronson. Ronson wist vervolgens niet te voldoen aan de gewichtseisen en werd op zijn beurt weer vervangen door Kyle Nelson.

Embed from Getty Images

Kyle Nelson (MMA 12-1/UFC 0-0) is een Canadese MMA vechter die in 2012 zijn Pro-MMA carrière startte. Nelson bleef ongeslagen in zijn eerste zes partijen. Na vervolgens een verlies te hebben geleden voor de TXC Legends titel wist Nelson wel de Elite 1 MMA titel te pakken. Hierna volgden onder meer overwinningen tegen voormalig TUF winnaar Jonathan Brookins en Khama Worthy. In November 2018 wist Nelson zijn tegenstander Morteza Rezaei te verslaan. Nelson pakt nu op short notice de kans bij de UFC en zet zijn winstreak van zes gevechten op het spel.

Afbeeldingsresultaat voor kyle nelson mma

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.