breaking news

Brendan Schaub als co-host voor Bellator MMA pre-show

June 8th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

De oud UFC Heavyweight vechter en huidige ‘Fighter and the Kid’ podcast verzorger zal tijden Bellator NYC: Sonnen vs Silva een live pre-show presenteren op Spike TV. Hij zal dit doen vanuit de legendarische Madison Square Garden in New York City.

Schaub zal samen met Jenn Brown de gevechten van Bellator 180: Davis vs. Bader analyseren om uiteindelijk spectaculair af te sluiten met de Bellator NYC: Sonnen vs. Silva kaart. Ook zal hij gebruikt worden bij verschillende digitale content over het evenement. Denk aan promoties, voorspellingen en interviews.

Bellator 180 is eigenlijk gewoon een card zoals alle anderen. Alleen bestaat de avond niet uit twee maar drie gedeeltes. Zo is er allereerst de Bellator 180 Preliminary Card. Deze wordt gevolgd door de Main Card die in de VS live en gratis is te zien op Spike TV. Het ”extraatje” komt in vorm van een Pay Per View card die voor $49,95 kan worden gekocht. Deze card zal plaatsvinden na afloop van de Bellator 180 Main Card en is dus alleen te zien voor mensen die ervoor betalen.

Bekijk hier de actuele line-up van Bellator 180/NYC:

Comments are closed.