breaking news

BREAKING: Beide World Fighting League evenementen afgelast

May 4th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
BREAKING: Beide World Fighting League evenementen afgelast
WFL
0

De WFL – World Fighting League heeft zowel het mixed martial arts (MMA) als het kickboksevenement moeten annuleren. Veel vechters van beide kaarten hebben hun partij met blessures moeten afzeggen. Volgens de eerste berichten van de organisatie zullen beide evenementen verplaatst worden naar een latere datum dit jaar. Meer informatie volgt snel.

Spike en WFL hebben het fenomeen Final 16 in 2018 opnieuw geïntroduceerd in Nederland. Het Hemelvaartweekend stond in het teken van twee WFL finales: WFL MMA Lightweight Finale en WFL Final 8. Helaas moeten wij mededelen dat we het event vanwege blessures niet door kunnen laten gaan. De atleten die op de card staan van de Final 8 en MMA finale hebben die plek verdiend door hun tegenstanders te verslaan tijdens eerdere WFL-events. Anders dan bij andere toernooien kunnen en zullen we de finaleplekken daarom niet zomaar opvullen met andere atleten. We hebben dan ook besloten het gehele fight weekend te verplaatsen. Hiermee borgen we het niveau van de line-up. De atleten die nu op de card staan behouden hun plek en hun recht om voor de titel te strijden en de eerste WFL World Champion Heavyweight-titel te bemachtigen. Hetzelfde geldt voor de WFL MMA Lightweight Finale. We vinden het heel vervelend om het event te verschuiven voor alle deelnemers die zich er op hebben voorbereid en de fans die zich erop hebben verheugd volgende week te komen kijken. We zullen dan ook zo snel mogelijk met een nieuwe datum komen voor het WFL Fight Weekend waarin beide finales worden gestreden. Alle verkochte tickets behouden hun geldigheid voor de nieuwe datum van de events, iedereen die een kaart heeft gekocht krijgt automatisch een email zodra de nieuwe datum definitief is.

A post shared by World Fighting League (@worldfightingleagueofficial) on

De organisatie schrijft: worldfightingleagueofficialSpike en WFL hebben het fenomeen Final 16 in 2018 opnieuw geïntroduceerd in Nederland. Het Hemelvaartweekend stond in het teken van twee WFL finales: WFL MMA Lightweight Finale en WFL Final 8. Helaas moeten wij mededelen dat we het event vanwege blessures niet door kunnen laten gaan. De atleten die op de card staan van de Final 8 en MMA finale hebben die plek verdiend door hun tegenstanders te verslaan tijdens eerdere WFL-events. Anders dan bij andere toernooien kunnen en zullen we de finaleplekken daarom niet zomaar opvullen met andere atleten. We hebben dan ook besloten het gehele fight weekend te verplaatsen. Hiermee borgen we het niveau van de line-up. De atleten die nu op de card staan behouden hun plek en hun recht om voor de titel te strijden en de eerste WFL World Champion Heavyweight-titel te bemachtigen. Hetzelfde geldt voor de WFL MMA Lightweight Finale. We vinden het heel vervelend om het event te verschuiven voor alle deelnemers die zich er op hebben voorbereid en de fans die zich erop hebben verheugd volgende week te komen kijken. We zullen dan ook zo snel mogelijk met een nieuwe datum komen voor het WFL Fight Weekend waarin beide finales worden gestreden. Alle verkochte tickets behouden hun geldigheid voor de nieuwe datum van de events, iedereen die een kaart heeft gekocht krijgt automatisch een email zodra de nieuwe datum definitief is.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.