breaking news

Brave CF 15 in Colombia kent Main Event en Co-Main Event

August 22nd, 2018 | by Redactie
Brave CF 15 in Colombia kent Main Event en Co-Main Event
Brave CF
0

De grootste organisatie van het Midden-Oosten, de Brave Combat Federation heeft het Main Event en Co-Main Event bekend gemaakt voor het Brave CF 15 evenement in Bucaramanga, Colombia. In het Coliseo Bicentenario zullen op 7 September 2018 voormalig UFC vechters Godofredo “Pepey” en Alex Torres hun opwachting maken in de Featherweight divisie tijdens het Main Event. Eveneens staat op het Co-Main Event een Lightweight treffen op het programma tussen Gabriel “Fly” Miranda en Fernando Noriega.

Lees hieronder verder.

Godofredo Pepey vs. Alex Torres

Godofredo “Pepey” (MMA 13-6/Brave CF 0-0) is voor de vaste UFC volger geen onbekende. Pepey kwam tot de finale van het allereerste seizoen van TUF Brasil, maar moest zijn meerdere erkennen in Rony Jason. Pepey had een moeilijke start binnen de UFC met slechts een overwinning in zijn eerste vier partijen. Echter wist de Braziliaan vervolgens een stijgende lijn te pakken en een serie van drie overwinningen neer te zetten waaronder spectaculaire overwinningen tegen Noad Lahat en Andre Fili. Echter kon de Braziliaan die lijn niet vasthouden en na verliespartijen tegen Shane Burgos en Mirsad Bektic verliet Pepey de UFC. Hij zal nu zijn debuut maken tegen thuisfavoriet Alex “Rolo” Torres (MMA 5-4/Brave CF 0-0). Ook “Rolo” Torres heeft een verleden bij de UFC. Torres deed mee aan het eerste seizoen van TUF Latin America maar verloor al in de eerste ronde. Ook tijdens zijn UFC debuut ging het niet zoals gehoopt waarna Torres zijn heil zocht in het lokale Latijns Amerikaanse circuit. Torres won twee van zijn laatste drie partijen en heeft nu bij Brave CF getekend en zal voor eigen publiek zijn debuut gaan maken.

Gabriel Miranda vs. Fernando Noriega

Gabriel “Fly” Miranda (MMA 12-4/Brave CF 0-0) is een Braziliaanse vechter die uitkomt voor het befaamde CM System team van BJJ specialist Cristiano Marcello. Miranda is een van de nieuwste aanwinsten van de Brave CF organisatie en staat bekend om zijn zeer sterke BJJ game. Zo wist Miranda van zijn twaalf overwinningen er liefst elf te finishen via een Submission. De andere overwinning kwam via TKO waardoor de Braziliaan bezit over een 100% finishratio. Miranda won zijn laatste drie gevechten allemaal via Submission na iets meer dan een minuut. Miranda neemt het op tegen de Peruviaan Fernando Noriega (MMA 5-1-0-1/Brave CF 0-0-0-0). Noriega vecht pas sinds 2016 in het professionele circuit maar heeft in Peru al indruk gemaakt. Vooral bij de Fusion FC organisatie heeft Noriega hoge ogen gegooid. Noriega is net als Miranda een BJJ specialist al heeft de Peruviaan minder ervaring dan zijn Braziliaanse opponent.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.