breaking news

Brave 14 wedstrijdverslag: Djamil Chan slaat Pato knock Out in 29 seconden

August 18th, 2018 | by Redactie
Brave 14 wedstrijdverslag: Djamil Chan slaat Pato knock Out in 29 seconden
Brave CF
0

Enkele ogenblikken geleden stond de Nederlandse oud Bellator vechter op het canvas van Brave CF 14 in Tanger, Marokko. Djamil Chan stond ingeroosterd tegenover de sterke Mexicaan Alejandro Martinez en opende het de avond in de Omnisports Indoor Club.

Powered by Aiki Budo.

Na de welkomstwoorden van Curtis Fee, Yousef Nassar en Kirik Jenness was het aan de Nederlandse Djamil Chan en de Mexicaanse Alejandro Pato om de avond te openen. Onder begeleiding van de muziek stapte Alejandro Pato als eerste op het podium om de kooi te betreden. Daarna was het aan Djamil Chan om in de spotlights te verschijnen.

Chan oogde rustig en gefocust en stapte met zijn rode handschoenen naar de juiste hoek. Na de introductie van aankondiger Carlos Kremer begon het gevecht.

Direct na de bel was het aan Pato om het midden van de kooi te betreden. Ook opende Pato met de eerste aanval en raakte Chan ligt met verschillende stoten en een trap technieken. Chan wist deze aanval vrijwel direct te beantwoorden en sloeg Pato met een van zijn eerste stoten knock-out. Zonder twijfel stapte Chan naar achter en zorgde voor een spectaculaire 29-second walk-off knock-out in de eerste ronde.

Na het gevecht maakte Chan duidelijk te willen vechten voor de titel en waarschuwde alle Lightweight vechters.

https://twitter.com/FloCombat/status/1030877386575933440?s=19

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.