breaking news

Bokswedstrijd voor Bellator vechters Heather Hardy en Ana Julaton

January 19th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Bokswedstrijd voor Bellator vechters Heather Hardy en Ana Julaton
Bellator MMA
0

Twee Mixed Martial Arts (MMA) strijders en boksers vechten op 16 februari tijdens Bellator 194 tegen elkaar in Mohegan Sun, Connecticut. Naast deze MMA wedstrijd zullen Heather Hardy en Ana Julaton later dit jaar opnieuw op het canvas staan om te strijden voor een bokswedstrijd.

Deze partij is mogelijk gemaakt als een gezamelijke deal tussen Bellator MMA, het Dibella Entertainment-promotiebedrijf van hardy en het Orion Sports Management van Julaton. Dibella, Orion en Bellator MMA zullen de handen ineenslaan en beide gevechten gezamelijk te promoten.

Heather Hardy combineert sinds kort haar bokscarrière met een carrière in het MMA. De 35-Jarige New Yorkse begon in 2012 in het professioneel boksen. Daar wist ze tot dusver een record van 21 overwinningen, 0 verliespartijen en een no contest bij elkaar te vechten. Hardy liet begin dit jaar weten dat ze graag haar MMA debuut wilde maken. Dit zou ook gebeuren tijdens de Bellator 180 card in New York. Hardy won haar MMA debuut door in de derde ronde Alice Yauger via TKO te stoppen. Haar volgende partij tegen Kristina Williams verliep niet zoals gehoopt. Ze verloor hier via TKO in de tweede ronde. Op 16 februari staat ze voor de derde keer op het canvas om te strijden voor de winst.

Aan de andere kant van het canvas komt Ana Julanton te staan. Deze 37-jarige Amerikaan heeft een professioneel boks record van 14-4-1 en een professioneel MMA record van 2-3. Met partijen voor ONE: Championship en Bellator MMA weet ze de jury enkele keren niet te overtuigen de sterkste te zijn. Julanton is de WBO Super Bantamweight kampioen en de IBA Super Bantamweight kampioen.

Volg MMA DNA voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.