breaking news

Ben Saddik: “Als Badr een titelgevecht tegen Rico krijgt stop ik met kickboksen”

April 3rd, 2019 | by Redactie
Ben Saddik: “Als Badr een titelgevecht tegen Rico krijgt stop ik met kickboksen”
GLORY
0

Jamal Ben Saddik heeft vanavond bij het programma Jinek een opmerkelijke uitspraak gedaan. Ben Saddik won vorig jaar december het acht-mans Heavyweight toernooi. Dit zou hem het eerste rechtop een titelgevecht geven. Echter denkt Ben Saddik dat GLORY Rico Verhoeven tegen Badr Hari voor de titel gaan vechten. Hierop zegt Ben Saddik dat hij dan gaat stoppen met kickboksen. 

“Wat is de titel nog waard als Badr er nu al voor mag vechten”

Ben Saddik geeft aan dat de titel zijn grootste doel is. Het is zijn drive om dagelijks veel werk in de sportschool te verzetten. Ben Saddik geeft aan dat de titel geen waarde meer voor hem zou hebben als Badr Hari tegen Rico Verhoeven voor de titel mogen vechten. “Rico en Badr kunnen best tegen elkaar vechten, maar niet voor de titel” zegt de Belg. “Als mijn titel niet doorgaat dan stopt mijn jongensdroom hier. Ik wacht op het telefoontje van GLORY om een datum te zetten voor mijn partij tegen Rico.”

Rico en Jamal vochten in december 2017 tegen elkaar voor de titel. Toen was het Verhoeven die win via een KO in de vijfde ronde. Dit bracht de stand op 1-1 in het onderlinge resultaat gezien Ben Saddik in 2011 won van Rico Verhoeven.

GLORY zit in een lastig parket in de Heavyweight divisie. Zo is het contract van Rico Verhoeven nog niet ondertekend en beraden zij zich op de situatie rondom Badr Hari. Onlangs maakte het programma Nieuwsuur bekend dat Hari een positieve dopingtest heeft ondergaan.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Powered by Aiki Budo.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Tweet 20

Comments are closed.