breaking news

Bellator sensatie Aaron Pico treft Henry Corrales tijdens Bellator LA

November 8th, 2018 | by Redactie
Bellator sensatie Aaron Pico treft Henry Corrales tijdens Bellator LA
Bellator MMA
0

Bellator sensatie Aaron Pico zal op 26 Januari 2019 zijn opwachting maken tijdens het Bellator evenement in Inglewood, Californië. In “The Forum” treft hij Henry Corrales in de Featherweight divisie. Dit maakte Lance Pugmire van de LA Times bekend. Beide vechters nemen het tegen elkaar op tijdens de Main Card.

Aaron Pico (MMA 4-1/Bellator 4-1) maakte in 2017 pas zijn Pro-MMA debuut. Pico die een boksachtergrond met zich meenam naar Bellator was toch vooral bekend van zijn worstelen. Pico werd in 2013 Wereldkampioen bij de Cadet Championships Freestyle Wrestling in Zrenjanin. Daarvoor had hij in de jeugd ook al zilver en brons gepakt. Pico’s debuut werd door Bellator erg gehyped. Echter werkte Zach Freeman niet mee aan wat een feestelijk MMA debuut had moeten worden voor Pico. Freeman won al na 24 seconden via een Guillotine Choke Submission. Echter heeft Pico sindsdien laten zien dat hij veel progressie heeft gemaakt. Pico won zijn daarop volgende drie partijen allemaal via (T)KO in de eerste ronde, en moest vervolgens tegen Leandro Higo een behoorlijke stap in competitie maken. Pico zette een fantastische prestatie neer door Higo al in de eerste ronde via TKO te finishen.

Henry Corrales (MMA 16-3/Bellator 4-3) kwam in 2015 als ongeslagen vechter Bellator MMA binnen. Corrales had op zijn zachtst gezegd een zéér moeilijk start in de Bellator organisatie. Zo verloor Corrales driemaal achter elkaar. Wel dient gezegd te worden dat hij verloor van bijna allemaal topnamen. Daniel Straus, Emmanuel Sanchez en Patricio Freire waren allen te sterk. Corrales wist zijn negatieve spiraal in Januari 2017 eindelijk te doorbreken door Cody Bollinger in de derde ronde via een Bodypunch KO te slaan. Een paar maanden later won Corrales ook van Noad Lahat. De voormalig UFC vechter werd verslagen via Unanimous Decision. Het jaar 2018 bleek een uitstekend jaar voor Corrales. Corrales won achtereenvolgens van Georgi Karakhanyan en Andy Main, en heeft na een losing streak van drie gevechten het tij volledig omgedraaid.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.