breaking news

Bellator MMA voegt vijf nieuwe gevechten toe aan Bellator 180 card

April 26th, 2017 | by Marcel Dorff
Bellator MMA voegt vijf nieuwe gevechten toe aan Bellator 180 card
Bellator MMA
0

Zojuist heeft Bellator vijf nieuwe gevechten naar buiten gebracht voor de Bellator 180 card in de Madison Square Garden Arena in New York. Onder meer de ongeslagen Neiman Gracie zal het opnemen tegen Dave Marfone. Dit gevecht zal deel uit maken van de Main Card van Bellator 180. Die Main Card bestaat op dit moment uit drie gevechten. Aan de Preliminary Card werden vier nieuwe gevechten toegevoegd, onder meer Ryan Couture en Ring of Combat Kampioen Matt Rizzo zullen daar hun opwachting maken.

Voor veel mensen is de indeling met betrekking tot de Bellator 180 card en de Bellator NYC Pay Per View erg onduidelijk. Hieronder zullen we een kleine toelichting geven.

Bellator 180 is eigenlijk gewoon een card zoals alle anderen. Alleen bestaat de avond niet uit twee maar drie gedeeltes. Zo is er allereerst de Bellator 180 Preliminary Card. Deze wordt gevolgd door de Main Card die in de VS live en gratis is te zien op Spike TV. Het ”extraatje” komt in vorm van een Pay Per View card die voor $49,95 kan worden gekocht. Deze card zal plaatsvinden na afloop van de Bellator 180 Main Card en is dus alleen te zien voor mensen die ervoor betalen.

Bekijk hieronder de correcte indeling van de card.

 

Comments are closed.