breaking news

Bellator MMA bevestigt Londen evenement in Juni + cryptische Lovato Jr.

March 17th, 2019 | by Redactie
Bellator MMA bevestigt Londen evenement in Juni + cryptische Lovato Jr.
Bellator MMA
0

Bellator MMA heeft zojuist via Twitter bekend gemaakt dat het in Juni terugkeert naar Londen. Het is nog niet bekend in welk complex het evenement zal plaatsvinden al zal The Indigo at the O2 het meest voor de hand liggen. Voor Bellator wordt dit al het vierde evenement in Europa van 2019. Na twee Europese series evenementen (Newcastle en Birmingham) en een Ierland evenement keert de organisatie dus terug naar Londen. Gegard Mousasi zou het begin dit jaar opnemen tegen Rafael Lovato Jr. Echter raakte de Middleweight Kampioen geblesseerd en werd het gevecht gecanceld.

Afgelopen vrijdag vocht Rafael Lovato Jr. tijdens een Polaris evenement in Londen. De BJJ specialist won van Jake Shields. Na afloop van het gevecht hintte Lovato Jr. naar een aankomend evenement in Londen. Hij zei dat hij het publiek in Engeland heel erg waardeerde en dat ze elkaar snel weer terug zouden zien. Dat er een grote uitdaging voor hem lag. Wat hij daarmee bedoelde zou in de aankomende dagen bekend worden. Het lijkt er dus op dat Mousasi vs. Lovato Jr. wel eens zou plaats kunnen vinden in Juni in Londen.

Overigens is er nog niets duidelijk op dit moment over een eventueel evenement in Nederland dit jaar. Bellator kondigde dit weliswaar aan vorig jaar tijdens een persconferentie, echter is hier tot op heden nog niets over bekend.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.